Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Стрільба
| Оновлено 26 червня 2023, 04:16
258
0

КОЖОКАР: «У нас солідна конкуренція, щоб представляти команду в міксті»

Українські лучники Іван Кожокар та Анастасія Павлова взяли срібло ЄІ-2023

| Оновлено 26 червня 2023, 04:16
258
0
КОЖОКАР: «У нас солідна конкуренція, щоб представляти команду в міксті»
НОК України. Іван Кожокар та Анастасія Павлова

Срібло додали до української скарбнички на Європейських іграх 2023 у Кракові лучники – нова рекордсменка Європейських ігор і прапороносець збірної України Анастасія Павлова та Іван Кожокарь. Їм вдалося зійти на другу сходинку п’єдесталу пошани у змаганнях змішаних команд. Спортсмени поділилися своїми враженнями від медального виступу.

Іван Кожокарь: «Насамперед, мені було дуже приємно перший раз виступати в міксті з Настею. Можна сказати, що це була моя маленька мрія! У нас солідна конкуренція за те, щоб представляти команду в міксті. Для цього потрібно було стати найкращим серед українців у кваліфікації. Зараз ми змогли реалізувати цю мрію у вигляді срібної нагороди. Я вважаю, що це гідний результат».

Анастасія Павлова: «Щасливі, що вдалося завоювати нагороду Європейських ігор. Після півфіналу ми мали трохи часу на відпочинок, але особисто для мене було б краще одразу стріляти у фіналі. Тому після того, як ти піймав кураж, розстрілявся, потім потрібно знову налаштовуватися».

Віце-чемпіони Ігор у Кракові зізналися, що якогось особливого ритуалу налаштування на медальні поєдинки у них нема, просто спілкуються і підтримують один одного. Також дуже допомагає підтримка тренерів. А ще вони подякували господарям головного мультиспортивного форуму континенту за гостинність. Анастасія Павлова: «У Польщі нас приймають дуже добре, всі навколо посміхаються, люди привітні й доброзичливі. Атмосфера тут чудова».

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.