Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
2107
1

Гвоздик назвав недоліки Тедді Атласа як тренера

Олександр упевнений, що фахівець приділяє мало часу функціональній підготовці спортсмена

Гвоздик назвав недоліки Тедді Атласа як тренера
Getty Images/Global Images Ukraine. Тедді Атлас

Ексчемпіон світу в напівважкій вазі Олександр Гвоздик (19-1, 15 КО) розповів про плюси і мінуси Тедді Атласа як тренера.

«Тедді намагається бути з тобою на максимально близькій дистанції. При цьому він завжди намагається бути босом. Це людина, у якої є дві думки: його думка і неправильна. Я говорю як є. Дуже багато теорії у Тедді. Він дуже багато розповідає, що, як мені здається, іноді працює контрпродуктивно.

У нас із ним усе здорово почалося, але далі я відчував, що мені, наприклад, не вистачає роботи над кондиціями. По суті, в бою зі Стівенсоном я боксував на своїх старих кондиціях. У поєдинку з Нгумбу я теж на них боксував, тільки їх було менше. Рівень опонента дозволив із ним легко впоратися. А з Бетербієвим їх було ще менше. У цьому плані Тедді недостатньо уваги приділяє.

У нього є хороше розуміння боксу, тактики, техніки, але ми боксуємо не три раунди, а 12. Напевно, треба крокувати в ногу з часом. Щоб боксер міг виконувати тактичні завдання, йому потрібна елементарна функціональна підготовка, коли противник чинить на тебе тиск і таке інше», – сказав Гвоздик.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Иван Качура
Одразу видно, що між Гвоздиком та Атласом є конфлікт. Недарма Олександр не продовжив працювати з  Тедді, на то були причини.