Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 02 жовтня 2023, 18:49
7450
3

Хто може вийти проти Ф’юрі? 6 варіантів для майбутнього бою Тайсона

Очевидні та не дуже варіанти

| Оновлено 02 жовтня 2023, 18:49
7450
3
Хто може вийти проти Ф’юрі? 6 варіантів для майбутнього бою Тайсона
Getty Images/Global Images Ukraine. Тайсон Ф’юрі

Нескінченна епопея щодо наступного поєдинку Тайсона Ф’юрі настільки затягнулась, що ніхто вже не розуміє, чого саме він хоче і до чого йде. Востаннє британець боксував у грудні 2022 року, закінчивши трилогію проти Дерека Чісори протистоянням, яке не потрібно було жодній людині, яка дивиться бокс. З того моменту чемпіон WBC у пошуках – довго вів перемовини з Олександром Усиком, іноді перемикався на Ентоні Джошуа, але весь час ні з ким не доводить справу до кінця.

Насправді ж, фанати не бачать від Тайсона поєдинку, якого хочуть навіть довше за весь 2023 рік, що минає. Попередній бій перед Чісорою теж не можна приписати до бажаних. Все-таки Ділліан Вайт не інтригував. Хтось бачив можливості для британця і вони були б, якби він намагався і теоретично міг їх використати. Насправді ж, Вайт вийшов, щоб нічого не зробити та програв нокаутом.
Чемпіон WBC вже давно мав би відбоксувати проти Усика, але постійно хоче чогось ще. Ще грошей, ще більший зал, ще менше заробітку для суперника. Олександр погодився на все на світі, але треба і вчасно зупинятись, адже він не претендент, а чемпіон. Причому такий, що має більше поясів.

Але час визначатись прийшов. Влітку Ф’юрі має відбоксувати проти когось, щоб не простоювати вічність, не злити фанатів і боксерських функціонерів. Як би президент WBC не захищав його, говорячи, що проти Тайсона просто не хочуть боксувати, ми розуміємо, що це не геть правда і претенденти чекатимуть. Хто ж саме може вийти проти британського чемпіона?

Енді Руїс-молодший

Вірогідність поєдинку – 3 з 5

Getty Images/Global Images Ukraine. Енді Руїс

Більш можливий варіант через цілу серію причин. Руїс – не вкрай небезпечний, але достатньо відомий. Всі ось ці легенди про те, як він перемагав Ентоні Джошуа, навряд спрацюють проти Ф’юрі. Тому що Ентоні тоді підійшов геть не готовий морально і навіть частково фізично. Тайсон же знає, чого очікувати.

Окрім цього, Руїс не виглядав впевнено у минулому поєдинку. Він влучав потужно по Луїсу Ортісу, але ветеран впорався з тим, щоб перемагати більшість інших раундів. Йому не вистачило активності та упевненості в атаках з дальньої дистанції, щоб навіть з нокдаунами перемогти. Ф’юрі буде або ще далі, або нависатиме над маленьким Руїсом всією вагою.
З іншого боку, саме ближня дистанція найбільш небезпечна. Там Руїс може вдарити, а Ф’юрі не тримає удар так, щоб в тому, що він не впаде, можна було не сумніватись. Тож цікаві епізоди точно будуть.

Джаррелл Міллер

Вірогідність поєдинку – 1,5 з 5

Getty Images/Global Images Ukraine. Джаррелл Міллер

Не дивуйтесь, але любитель заборонених речовин теж тут. Американець шукає, як би йому повернутися в топ, а Ф’юрі шукає суперника для дивного поєдинку, який би виглядав яскраво, але не був би дуже небезпечним.

Міллер і до перерви через допінг виглядав дивно – здоровенний, широкий, але з дуже сильним ударом. А зараз - так тим більше. Б’є мішків та гейткіперів, виглядає так само велично, але тільки через габарити. При цьому говорить багато і на його слова Ф’юрі у твіттері реагує.

Тайсон точно готує якийсь запасний варіант, якщо з іншими не вийде і Міллер – серед таких. Він продасть бій, але фанати знову глузуватимуть. Бо це взагалі нікому не потрібне протистояння.

Чжан Чжилей

Вірогідність поєдинку – 2,5 з 5

Getty Images/Global Images Ukraine. Чжан Чжилей

Насправді Чжилей ближчий до претендентства на Усика, ніж на Ф’юрі, але, оскільки проговорювався бій проти Джойса, то і проти китайця, який побив британця, можна вийти в ринг. Тим більше, що це ще один ринок – великий бій у Китаї за всі гроші партії точно зацікавить Ф’юрі. Питання, чи зацікавить це Китай?

Чжилей – незручний суперник. Габаритний, достатньо швидкий, розумний. Вміє вдарити назустріч і реально має удар. Раз він навіть Джойса розгойдував, що говорити про Ф’юрі.

Навіщо Тайсону такий бій перед великим шоу, яке може з’явитись у грудні? Щоб розім’ятись і заспокоїти хоча б частину фанатів. Він однозначний фаворит, просто тут доведеться потрудитись.

Ентоні Джошуа

Вірогідність поєдинку – 1 з 5

Getty Images/Global Images Ukraine. Ентоні Джошуа

Команди носяться з темою цього поєдинку вже настільки довго, що фанатів нудить. Зараз ситуація виглядає так, що Ф’юрі – лише опція для Джошуа. Так подає інформацію Едді Хірн. Вони реально мають наміри зробити поєдинок проти Вайлдера у грудні і виходити на ризикований поєдинок з Ф’юрі раніше не дуже хочуть. Але, якщо бій з Деонтеєм зірветься, вони повернуться до розмов про бій з чемпіоном WBC.

Але тут головне питання саме у Ф’юрі. Він стільки разів зривав зіркову британську битву, що сумніватись у тому, чи вийде він на бій цього разу, точно варто.

Френсіс Нганну

Вірогідність поєдинку – 1,5 з 5

Getty Images/Global Images Ukraine. Френсіс Нганну

Так, вірогідніше, ніж проти Джошуа, але все одно занадто багато всього має скластись для такого бою.

Нганну точно заскочить у такий поєдинок, а сам Ф’юрі, як і у випадку з Міллером, відповідає на вкиди Френсіса у твіттері. Але це лише підготовка можливих варіантів, не більше.

Просто зараз Нганну нецікавий топам дивізіону, тому що вони і самі нормально заробляють. Френсіс не принесе стільки грошей, як зустріч один з одним. При цьому, рекордом все одно треба ризикувати.
Але, якщо все зірветься, француз теж може бути розглянутий, як один з варіантів. Проте навряд у нього є реальні шанси на перемогу. Хіба що влучити диво-ударом.

Хтось із новозеландців

Вірогідність поєдинку 2,5 з 5

Тайсон катається Океанією і роздає інтерв’ю. Там він зачепив можливість бою в Австралії чи Новій Зеландії. Просто цікавий для нього ринок, і друг звідти. Він навіть говорив про бій проти нього – проти Джозефа Паркера. Але потім відмовився.

Проте має ще два варіанти – Демпсі Маккін і Джей Опетай. Перший був спаринг-партнером Джошуа, другий має титул у крузервейті. Обидва розглядаються, як підготовка до Усика перед грудневим шоу, яке може відбутись. Поєдинок проти них складеться тільки, якщо з Тайсоном домовляться щодо поєдинку за абсолютне чемпіонство.

Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Відбулося жеребкування плей-оф УПЛ. Відомі дати та пари
Футбол | 01 травня 2024, 13:11 1
Відбулося жеребкування плей-оф УПЛ. Відомі дати та пари

Матчі заплановані на 29 травня і 2 червня

Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді
Теніс | 01 травня 2024, 22:26 2
Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді

Єлена Рибакіна виграла у Юлії Путінцевої, Аріна Соболенко обіграла Мірру Андрєєву

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
PUMA
А почему не добавили вероятность боя Чисора-Тайсон 4
Павло Павленко
Да кому він потрібен,цей балабол?)))
Сергей Чёрный
Вообще покуй на мешок говна