Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Боротьба
| Оновлено 18 червня 2023, 02:31
69
0

За підтримки Favbet Foundation діє безкоштовна секція боротьби

Для дітей у клубі SpartaBox

| Оновлено 18 червня 2023, 02:31
69
0
За підтримки Favbet Foundation діє безкоштовна секція боротьби

Команда фонду продовжує розвивати проект «Сильніші разом», покликаний надати українським дітям більше можливостей для спортивного розвитку під час війни. Так діти почали відвідувати один з популярних видів спорту — боротьбу.

Спортивну групу сформували дуже швидко. Сьогодні діти тренуються тричі на тиждень у залі бійцівського клубу SpartaBox, що у Києві.

«Ми навчаємо дітей основам боротьби, робимо загально фізичну підготовку, тренуємо витривалість. Завдяки цим тренуванням діти зміцнюють здоров’я та дух, хоча б на певний час відволікаються від війни. Наша молодь має бути сильною та цілеспрямованою, і боротьба чудово виховує ці якості», — розповідає Ігор Фаніян, засновник та головний тренер SpartaBox.

Безкоштовні заняття з боротьби — частина проекту «Сильніші разом», який охоплює одразу кілька напрямів спортивних тренувань для дітей.

Всі заняття проходять за фінансової підтримки Favbet Foundation та розраховані у першу чергу на дітей з родин військовослужбовців і вимушених переселенців. Завдяки «Сильніші разом» десятки українських дітей отримують можливість займатись спортом у безпечному та комфортному середовищі, розвивати свої здібності, знаходити нових друзів та долати стрес, спричинений війною.

«Спортивний розвиток — важлива складова фізичного та психологічного благополуччя дітей під час війни. Спорт допомагає дітям знайти силу, впевненість та отримати важливі навички, які будуть корисними в їхньому подальшому житті. Ми бачимо величезний інтерес до нашої ініціативи та обов’язково розширюватимемо проєкт, щоб охопити якомога більше дітей, що відчули на собі вплив війни», — куратор проєктів Favbet Foundation Євген Бондар.

«Сильніші разом» входить у великий проект Favbet Foundation під назвою «Клуб Супергероїв», що охоплює ще дві великі ініціативи: курс базової комп’ютерної освіти «IT Kids» у колаборації з Code Club Україна, на якому вже навчаються більше 350 дітей; а також проект «Сила в знаннях», завдяки якому 5500 українських школярів отримають великих боксів канцелярії для навчання та творчості.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Куртуа розповів, коли повернеться у стрій і висловився про Луніна
Футбол | 23 квітня 2024, 20:17 0
Куртуа розповів, коли повернеться у стрій і висловився про Луніна

Бельгієць розповів, що нікуди не поспішає

Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?
Футбол | 24 квітня 2024, 06:25 13
Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?

У топ-3 також входять Серу Гірассі зі «Штутгарту» та лідер «ПСЖ» Кіліан Мбаппе

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.