Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 02 червня 2023, 13:28
90
0

Лінія відкриття і як її використовувати

Експерти називають хитрощі, що допомагають розшукати «лінію відкриття».

| Оновлено 02 червня 2023, 13:28
90
0
Лінія відкриття і як її використовувати

У світі беттінгу використовується таке поняття, як "лінія відкриття". Під нею розуміють "свіжу", щойно з'явилася на сайті букмекера лінію, таку, що виникла буквально хвилину тому. Експерти вважають, що такі варіанти вигідні для гравців, і називають ті хитрощі, що допомагають такі лінії розшукати.

Як правило, зараз букмекери не самі формують лінії - тим паче що їх зараз мільйони щодня. Наразі їх, як правило, встановлюють програми, використовуючи скрипти і формули, що в них закладені. Залишається тільки аналітикам їх перевірити, і опублікувати. Але випускати доводиться фахівцями величезну кількість ліній, і, в підсумку, у нього може статися те, що означає "око замилилося". І виходить, що "лінія відкриття" в момент своєї появи містить, з чималою ймовірністю, помилки, які ще не виправлені організаторами. Якщо їх знайти швидше, ніж букмекери, то можна отримати перевагу перед іншими гравцями - "валуй" доволі швидко стає менш цікавим, адже на нього вантажать ставки, автоматично коригуючи коефіцієнт у бік більш правильного. Як правило, все закінчується тим, що доходить до "лінії закриття" - перед самим фінальним свистком. Вона вже найправильніша і найточніша, що підійшла до об'єктивної ймовірності найближче - і не містить вже "валуйних" ставок. Загалом, класичний приклад "хто перший встав, того й тапки".

Ніхто не любить помилятися, особливо букмекери. Але все ж вони розуміють, що це не якась очевидно нечесна хитрість, на кшталт "вилок" - самі її аналітики пропустили помилку програми, або не врахували останню новину, наприклад, про травму спортсмена. Той, у кого є ця інформація, має повне право нею скористатися. Зрештою, у гравців не так вже й багато моментів буває, коли козирі у них, а не в організаторів.

Ставки з відкриття лінії навіть можуть лежати в основі стратегії професійних гравців. Суть моделі поведінки в тому, що такі беттори намагаються зловити лінію "з пилу з жару", щойно вони з'являються, та "заграють" її, покладаючись на свою інформацію та знаходячи ті аспекти, в яких, як їм здається, виставлено надто вже "щедрі" коефіцієнти.

Особливо часто знаходяться такі варіанти в лініях на нижчі ліги або непопулярні види спорту. Експерти вважають, що там лінія розробляється на основі просто базових формул. Букмекери ніби провокує досвідчених гравців: зробіть за нас роботу, поправте лінію. А там уже контора своє візьме на масі основних ставок.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України (оновлюється)
Хокей | 02 травня 2024, 10:00 7
ЧС з хокею. Календар збірної України (оновлюється)

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Джерело: Максимов може залишити Дніпро-1 найближчим часом. Відомі причини
Футбол | 02 травня 2024, 12:21 7
Джерело: Максимов може залишити Дніпро-1 найближчим часом. Відомі причини

Наставник може не допрацювати до кінця сезону

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.