Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 31 травня 2023, 15:04
77
0

Що таке сканери вилок?

Що таке «вилочні» ситуації і як на них впливають програми, які сканують лінії ставок

| Оновлено 31 травня 2023, 15:04
77
0
Що таке сканери вилок?

У світі беттінгу залишаються відносно популярними так звані вилки - тобто спроби гравців розмістити пару ставок, протилежних за змістом, так, щоб у будь-якому разі було забезпечено прибуток завдяки комбінації коефіцієнтів і суми ставок. Відповідно, є попит і на так звані "сканери вилок". Під ними розуміють різноманітні програми, що сканують лінії ставок численних букмекерів онлайн, у режимі "лайв", і визначають якраз "вилочні" ситуації.

Професійні сканери знаходять не тільки "вилки". Вони можуть знаходити й інші, менш "кримінальні", з погляду букмекерів, варіанти - так звані "коридори", або навіть просто позначають ті коефіцієнти, що явно вибиваються з лінії інших компаній і створюють умови для "валуйних" ставок. Це чимала аналітична робота, до того ж відверто корисна, тож не дивно, що, як правило, сайти, які пропонують послуги сканерів вилок, зазвичай, працюють на платній основі. У будь-якому випадку, популярність такого специфічного ресурсу безпосередньо залежить від тієї кількості букмекерських контор, які сканується. Очевидно, що працює елементарна математика - чим більше сайтів відстежується, тим більше цікавих варіантів для своїх клієнтів можна знайти.

Чи варто використовувати "сканери вилок"? За великим рахунком, усе залежить від того, чи готовий гравець розміщувати подібні ставки, чи вірить він, що зможе обхитрити контори та не потрапити до "бану" і чорних списків. Якщо є азартне бажання заробити, нехай і не особливо "білим" шляхом, то чому б і не перекласти завдання технічне, знаходити "вилки", на комп'ютер? Щоправда, ще потрібно вирішити для себе, чи готові платити за подібні послуги.

Очевидно, що подібний сервіс, якщо він якісний і своєчасний, навряд чи буде безкоштовний. Найімовірніше, вирішивши брати сканери вилок, потрібно розуміти, що за це доведеться платити, до того ж, можливо, не зовсім вже скромні гроші. У такому разі важливо коректно підібрати собі того, хто буде надавати послуги, - на жаль для гравців, шахраїв у цій сфері досить, начебто не більше, ніж тих, хто працює чесно. Усе очевидно: а кому і як скаржитися гравцеві, який і сам грає на межі, а то й за межею, легального беттінгу? Тут можуть допомогти тільки рекомендації знайомих, у яких є позитивний досвід, та рейтинги авторитетних сайтів, що спеціалізуються на ігровій тематиці.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.