Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 31 травня 2023, 14:56
39
0

Актуальність інформації як ключовий фактор ставок «лайв»

Оперативність в отриманні інформації та її вплив на ставки лайв

| Оновлено 31 травня 2023, 14:56
39
0
Актуальність інформації як ключовий фактор ставок «лайв»

Не дарма кажуть, що час - гроші. Це особливо явно проявляється під час ставок. Якась секунда зволікання - і все, шанс зловити хороший результат буде втрачено. Якщо говорити про ставки, то тут немає дрібниць: той, у кого є доступ до максимально прямого перегляду, отримує незаперечну перевагу.

Мало хто з гравців-початківців знає, що пряма трансляція, незважаючи на те, що має таку зобов'язуючу назву, не завжди точно відображає те, що відбувається. Майже завжди є невелика, щонайменше в парі секунд затримка - до того ж не тільки на сайті букмекера, а й по простому, стандартному телебаченню. Це суто технічне питання, сигналу, незважаючи на його швидкість, також потрібен час, щоб опинитися на вашому екрані. І, погана новина для тих, хто любить якісне зображення на великому екрані під якісний коментар: підраховано, що найчастіше телебачення, навіть супутникове, часто відстає сильніше, ніж інтернет-потоки. Хоча й там потрібно розуміти, наскільки актуальним є те, що відображається у Вас на гаджеті - можливо, за ті кілька секунд, що створені із запізненням, хтось уже вчинив дію, яка вплине прямо на загальний результат: забив гол у футболі, відправив суперника в нокаут у боксі тощо.

Є навіть таке поняття, як кортсайдинг. Це відвідування фахівцем зі спеціальним обладнанням спортивної арени. Він іде як звичайний глядач, але обирає ті події, де, як він знає, немає можливості миттєвої передачі інформації про перебіг гри букмекерським конторам. Спостерігаючи гру, такий експерт передає дані своїм партнерам, що розміщують ставки. Вважається, що за належної вправності можна випереджати букмекерів на 15 і більше секунд - чудова фора, яку намагаються використовувати... А контори, своєю чергою, борються з подібним максимально активно. Але ніхто не забороняє прийти просто на матч і безпосередньо з трибун робити звичайну ставку. Такої прямої і повної інформації більше ніде так не отримати. До слова, знову-таки якраз у цьому випадку корисно мати смартфон із відповідним додатком.

Є досі чимало матчів, на які не організовують онлайн-трансляції. Але при цьому події їхні, для зручності гравців, відображаються на спеціалізованих сайтах, де демонструються лайв-результати. Таких знайти дуже легко, перелік украй широкий. Головне - використовувати той, що має максимальну частоту оновлення результатів. Ну і, звісно, до інтерфейсу якого ви вже звикли або вивчили.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.