Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 31 травня 2023, 14:45
48
0

Чому гравцям може бути все ще необхідний комп'ютер, а не смартфон

Розбираємося у зручностях гаджетів для ставок

| Оновлено 31 травня 2023, 14:45
48
0
Чому гравцям може бути все ще необхідний комп'ютер, а не смартфон

Досить часто в інтернеті та на телебаченні в рекламі використовують досить часто повторювану тезу. Вони закликають використовувати мобільний телефон, або один з його аналогів, типу планшета, щоб грати на ставках. Але, на думку багатьох досвідчених гравців, використання мобільної версії, поряд з очевидними перевагами у вигляді загальнодоступності та простоти, мають і низку недоліків. І самі вони впевнені, що для серйозної роботи, принаймні в режимі "live", потрібен ноутбук, а то й настільний комп'ютер. До того ж багато трейдерів використовують одночасно кілька моніторів одразу, і вважають подібне просто обов'язковим мінімумом.

Мобільні версії постійно оновлюються. Але все одно там є технічна проблема, що до кінця так і не подолана: нижча частота оновлення сторінок. Звісно, це буквально питання секунд, але саме у випадку з лайв-ставками подібне може бути критичним. Крім того, не дарма мобільні версії ще називають делікатно "лайт", тобто полегшеними... Опускаючи при цьому важливий нюанс: на них, як правило, загальна кількість опцій явно менша, ніж на повноцінному сайті. І, отже, гравець просто об'єктивно отримує вужче поле для можливостей, і може змушувати брати не ті варіанти парі, які хочеться, - а вибирати з того, що є з доступного. Що, втім, не заперечує іншого: мобільні девайси можуть ставати паличкою-виручалочкою. Адже будь-який комп'ютер залишається тендітною технікою, і може через якісь непередбачувані обставини вийти з ладу, або просто зависнути, у найневідповідніший момент. Тоді смартфон зі встановленим додатком - це повноцінний вихід із ситуації, порятунок.

Також фахівці зазначають, що використання API-додатків як на мобільних пристроях, так і на планшетах все ще залишається доволі обмеженим і пов'язане з різними проблемами. Так, уже зараз програмне забезпечення сторонніх виробників створюють можливість для трейдерів автоматизувати торгівлю, як мінімум частково. Але добре це виходить, з повним функціоналом, знов-таки за умови використання комп'ютера. Тоді можна зафіксувати розмір стоп-лосс і так далі. Тож все-таки не варто поки що ставити стаціонарний комп'ютер у комору заради смартфона в кишені - він усе ще може стати в пригоді.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ПУШИЧ: «Це цікавий досвід – три матчі з одним суперником за місяць»
Футбол | 06 травня 2024, 00:23 4
ПУШИЧ: «Це цікавий досвід – три матчі з одним суперником за місяць»

Головний тренер «Шахтаря» розповів про перемогу над «Чорноморцем»

Канело захистив абсолют. Мунгія зазнав першої поразки в кар'єрі
Бокс | 05 травня 2024, 07:35 0
Канело захистив абсолют. Мунгія зазнав першої поразки в кар'єрі

У Лас-Вегасі пройшов чемпіонський поєдинок за участю Сауля Альвареса

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.