Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 25 травня 2023, 13:54
177
0

Падаючі коефіцієнти та робота з ними

Вигода від використання падаючих коефіцієнтів

| Оновлено 25 травня 2023, 13:54
177
0
Падаючі коефіцієнти та робота з ними

У світі беттінгу вистачає різних термінів, часто досить специфічних. Але, знаючи їх, можна в підсумку отримати чималу вигоду від їхнього коректного використання. До цікавих понять належать і "коефіцієнти, що падають". Під ними прийнято розуміти букмекерські котирування, що в будь-який відрізок часу, з самого моменту відкриття даної лінії на конкретну спортивну подію, мають стійку тенденцію до зниження.

Будь-який гравець може згадати ситуації, коли іменитий фаворит раптом просідає за коефіцієнтом. Альтернатива - раптове значне падіння коефіцієнтів на аутсайдера в рамках передматчевої лінії. На це може вплинути безліч факторів. Але, по суті, все має 2 основні причини. Або подію просто "довантажують" великими сумами коштів - занадто багато людей роблять ставку на той самий результат. Або у ЗМІ чи ще десь у вільному широкому доступі оприлюднили важливу, інсайдерську інформацію, що викликала масовий інтерес користувачів, які призвели до ставки на протилежну подію. Експерти радять не поспішати і спершу стежити за ситуацією. Гравець має прагнути зрозуміти об'єктивно ситуацію, розібратися, наскільки серйозним може стати падіння. З іншого боку, є й інша стратегія: поспішити поставити на подію, доки запропоновані котирування не впадуть надто сильно і стануть не цікавими.

Існує ціла низка повноцінних ігрових стратегій, в основі яких якраз істотні зміни коефіцієнтів. Часто створюються ситуації, коли ймовірність результату, за вашою аналітикою, істотно відрізняється від виставленої букмекерською конторою лінії коефіцієнтів. Щоб заробляти на ставках при падаючих коефіцієнтах, гравці використовують останні як окремий інструмент. Головне - це відстежувати максимально ретельно рух букмекерської лінії. Це можна робити "по-старому", самостійно, регулярно оновлюючи сайт контори. Але зараз можна це зробити автоматично - вистачає в Інтернеті найрізноманітніших програмованих інструментів, а також різноманітного додаткового софту, навіть тих, що працюють на безоплатній основі. Також є рубрики або окремі сторінки на різних сайтах ігрової тематики, де в режимі реального часу вказані коефіцієнти, що падають.

У будь-якому разі, гравець зробить головний вибір: слідувати за лінією, поспішивши розмістити ставку на подію, чий коефіцієнт знижується, чи зіграти "від протилежного". Це вже жоден бот, жодна програма за вас не зробить.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Історичний сезон Жирони. Команда Циганкова і Довбика вийшла в ЛЧ
Футбол | 04 травня 2024, 21:36 18
Історичний сезон Жирони. Команда Циганкова і Довбика вийшла в ЛЧ

Циганков і Довбик були важливими гравцями суперуспішного сезону

Гол і асист Довбика, шедевр від Порту. Жирона знову здолала Барселону
Футбол | 04 травня 2024, 21:31 93
Гол і асист Довбика, шедевр від Порту. Жирона знову здолала Барселону

Команда Мічела достроково виборола путівку до Ліги чемпіонів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.