Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:22
114
0

Нерішучі виборці та раптові скандали: вплив на ставки

Особливості в області політичних ставок

| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:22
114
0
Нерішучі виборці та раптові скандали: вплив на ставки

Політичні ставки мають досить багато особливостей. Одні вважають, що більш передбачувані, ніж спортивні події, де завжди присутній фактор випадковості. Але, з іншого боку, у політиці все вирішується не силами 1-го спортсмена, чи команди, які добре зрозумілі і яких можна ретельно вивчати - а мільйонами людей, які, здається, інколи й самі до останнього не знають, як чинитимуть...

Експерти нагадують: нерішучі виборці часто занадто непередбачувані

Завдання прогнозування політичних подій складне. Адже потрібно якось спробувати визначити, наскільки можна вірити в чесність результатів опитування громадської думки. Як правило, чимала частка людей, а то й більшість, не впевнені до останнього в тому, як же голосуватимуть. Такі люди можуть змінити свою думку, і нерідко роблять це. Ба більше, політологи кажуть: вибори, на яких переможець визначається в рівній боротьбі, в останню мить, будуть вирішені за рахунок того, кого підтримають ті, хто не визначився. У плані ставок моделювання результату стає скрутним, спроби прорахувати ймовірності результату стає нереалізованим завданням. Це відбивається і на котируваннях: рухи на політичних ринках відбуваються частіше, ніж навколо спортивних подій. Усе логічно, адже що вища невизначеність, то серйозніше коливаються шанси. З іншого боку, це відкриває все більше можливостей для гравця розмістити ставки за вигідними цінами.

Усе може перевернути буквально 1 скандал

У кандидатів у політиці рейтинги можуть дуже швидко впасти. Досить згадати про те, як історія з Левінські просто поставила хрест на успішній кар'єрі Клінтона. Де-факто, після цього Білла врятувало від імпічменту тільки те, що його повноваження встигли просто завершиться. І це далеко не єдиний приклад того, як сексуальний скандал може "поховати" політика. Тож той, хто спеціалізується на політичних ставках, має максимально ретельно вивчати актуальні новини та моніторити соціальні мережі. Для досвідченого гравця скандал - привід для того, щоб відреагувати, змінивши своє парі доти, доки букмекери не відреагували на це, скоригувавши власні котирування.

У будь-якому разі, у ставках на політичні події є як позитивні моменти, так і негативні. Але не можна не визнати: такі парі мають свій потенціал, і не дивно, що вони залишаються стабільно затребуваними серед багатьох гравців.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Який вигляд мав Ф'юрі перед боєм з Нганну і перед поєдинком з Усиком
Бокс | 09 травня 2024, 14:22 2
ФОТО. Який вигляд мав Ф'юрі перед боєм з Нганну і перед поєдинком з Усиком

Тайсон набагато краще підготувався до бою з українцем

ОФІЦІЙНО. Шахтар підписав олімпійського чемпіона в гімнастиці Верняєва
Футбол | 09 травня 2024, 12:03 0
ОФІЦІЙНО. Шахтар підписав олімпійського чемпіона в гімнастиці Верняєва

Уродженець Донецька виявився затребуваним клубом із рідного міста

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.