Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:20
104
0

Ставки на політичні події: плюси та мінуси

Розбираємося в темі ставок на політичні події

| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:20
104
0
Ставки на політичні події: плюси та мінуси

В основному ставлять на спортивні події. Але загалом у лінії представлено багато чого, зокрема й опції зробити прогноз на політичні події. Як правило, для них немає особливого розділу в списку - потрібно шукати у варіанті "Різне" або, наприклад, "Ексклюзив". Для багатьох це все ще щось екзотичне. Але все-таки подібні теми викликають чимало розмов і суперечок. Ба більше, є такі люди, що дуже ретельно вивчають саме "політичні" лінії, намагаючись знайти там "цінні" варіанти, і цілком непогано та, головне, стабільно отримуючи від них прибуток.

За останні роки букмекери дуже серйозно помилилися. Спочатку вони просто не вірили в те, що Дональд Трамп зуміє виграти президентські вибори в США. Потім експерти невірно передбачили підсумки голосування населення Великої Британії в питанні Brexit, тобто виходу країни з Євросоюзу.

На думку експертів, гравцям, особливо тим, що спеціалізуються на політичних ставках, відносно легше визначити, де саме букмекер помилився, - усе-таки в штаті більше спортивних експертів, а не фахівців-політологів. Але це ж розуміють і букмекери, що зробили все так, щоб у бетторів залишалося менше можливостей скористатися використати цю свою перевагу порівняно з традиційними спортивними ставками. Припускаючи, що може бути помилка у виставленні лінії, букмекер підстрахується, обмежуючи потенційний збиток. Цього досягають найрізноманітнішими способами: це можуть бути і помітно занижені ліміти на ставки, і просто маленький вибір ринків, і швидке закриття прийому парі. Тож, якщо є непоганий варіант, краще не тягнути - а то просто перестануть приймати Ваш хід у цій лінії.

Роблячи ставки на різні події зі світу політики, більшість людей керується приблизно тими самими мотивами, що й на спортивні події - просто хочеться відчути азарт, відчути в підсумку викид адреналіну, не надто й замислюючись над тим, що можна втратити якісь гроші (тим паче що вони звично невеликі). Але все-таки цей ринок вважається перспективним: добре в ньому розібравшись, гравець може претендувати на непоганий прибуток, граючи на тому, що ці питання не даремно вважаються слабкістю для букмекерських контор - вони не можуть визначитися з визначенням котирувань. З іншого боку, і тут є свої "але", які потрібно враховувати. Усі мінуси теж потрібно враховувати, щоб зробити парі, хоча б у довгостроковій перспективі успішним.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.