Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 25 травня 2023, 00:41
19787
10

Девін ХЕЙНІ: «Ломаченко – хворий невдаха»

Американський боксер розкритикував українця

| Оновлено 25 травня 2023, 00:41
19787
10
Девін ХЕЙНІ: «Ломаченко – хворий невдаха»
Getty Images/Global Images Ukraine

Американський боксер Девін Хейні відреагував на звернення менеджера Василя Ломаченка Егіса Клімаса з проханням зробити українця обов'язковим претендентом на титули, які має сам Хейні:

«Цей хлопець – хворий невдаха. Він отримав цей привілей, але цей боксер-невдаха почав виправдовуватися. Прийми поразку, як чоловік, і припини плакати.

Все було створено для тебе, щоб ти виграв, але ти втретє у кар'єрі програв. Скажи комісії, щоби повернула мені 400 тисяч за те, що я штовхнув тебе [на зважуванні]».

Олег Дідух Джерело: Twitter
Оцініть матеріал
(321)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Роман Романченков
Нарваний...нахабний...але спостерігаючи за трансформацією Vasylyіа, протягом останніх років, з останніми твердженнями Девіна важко не погодитися😐
Выталкиватель парашутистов
Василий и его папашка поставили не на ту лошадь, имеется ввиду гундяевская секта. Надо менять религию, переходить в ислам, там тоже бороды носят....
Іван Рудий
Я би сказав що тупий невдаха, і це логічнтй висновок зроблений на заяві васі що він віддав 12 раунд свідомо, вважаючи що перемагає за очками. Але після 8 раунду він поступався у всіх трьох судів з рахунком 5 : 3 і для того щоб вигравати по очках треба було забирати всі раунди тоді би було 7 :5 а віддавши 12 раунд виходило 6:6, це при тому що він мав би розуміти що суді витягують не його, адже з його слів після кожного раунду він для себе розумів взяв він його чи ні і після 8 однозначно він бачив що записки судів і його відчуття це різні речі.
Александр Сашко
хейни х.йни(хоч ломаченко й чорт)
Бензар Євген
Яка потвора. Всі бачили що він *виграв* завдяки трьом американським суддям. Просто промови. Але ж ні. Ця істота вирішила ще й поглумилися з справжнього бійця.
Виктор Алтухов
Проиграл по всем статьям и что-то там квакает. Мелкий человечешко.