Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
4030
2

Хорхе ЛІНАРЕС: «Хочу побачити найкращого Ломаченка. Раптом це останній бій»

Боксер не виключає, що Ломаченко завершить кар'єру

Хорхе ЛІНАРЕС: «Хочу побачити найкращого Ломаченка. Раптом це останній бій»
Getty Images/Global Images Ukraine

Хорхе Лінарес, колишній суперник Василя Ломаченка, очікує вкрай цікавого поєдинку українця проти Девіна Хейні за всі титули легкої ваги.

«Впевнений, що для обох боксерів бій не буде легким. Хейні стає все більшим і більшим, сильнішим і сильнішим. Фізично він виглядає потужно, виглядає готовим. Але й Ломаченко виглядає так, що він готовий до бою. Я не можу сказати, хто зараз кращий. Ми побачимо, хто найкращий боксер легкої ваги».

«Лома старий? Я так не думаю. Він готовий дати бій, бо знає – це останній шанс. Я хочу побачити найкращого Ломаченка. Можливо, це його останній бій, хто знає», — сказав Лінарес.

Поєдинок відбудеться 20 травня.

Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Бензар Євген
Я би не поспішав Лому змішувати з багнюкою. Не хочу вірити що він запроданець. Вважаю що колись він поясне свою поведінку і може його аргументи будуть вагомими. До речі окрім репостів зрадницьких роликів нічого поганого про Україну він не казав і сподіваюся після перемоги обернеться стягом України! Якщо він словами сказав би щось у підтримку ординців сатаністів усе було би зрозуміло а так щось відбувається загадкове у його душі. Давайте ще трохи зачекаємо. Все ж він прославляє нашу Державу своїми перемогами. А скільки десятків є відвертих зрадників серед попси яка живе на Москві і там віхляє дупою зараз перед вбивцями нашого народу?! Але вони кинуть у фонд якоїсь єфросиніної з неукраїнською щелепою якісь грошики нібито дітям а насправді мабуть на розпил заради відкупитися і далі будуть гарцювати Україною збираючи аншлаги після Перемоги. Троє з чотирьох в нас вата відбита є яка просто за мир на любих умовах. Вибори це довели бо обрали таке посміховисько.
seryoa
Надіюся бій буде видовищним і справедливим Нехай переможе найкращий