Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 10 травня 2023, 12:12
1553
0

ГВАРДІОЛА: «У Манчестері буде схоже на фінал на очах наших фанатів»

Головний тренер «Манчестер Сіті» прокоментував нічию проти «Реала»

| Оновлено 10 травня 2023, 12:12
1553
0
ГВАРДІОЛА: «У Манчестері буде схоже на фінал на очах наших фанатів»
Getty Images/Global Images Ukraine. Пеп Гвардіола

У вівторок, 9 травня, у Мадриді на «Сантьяго Бернабеу» відбувся перший матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів, у якому іспанський «Реал» та англійський «Манчестер Сіті» зіграли внічию (1:1).

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Головний тренер «Манчестер Сіті» Пеп Гвардіола прокоментував нічию так:

«У Манчестері все буде схоже на фінал на очах наших уболівальників. Ми забили, коли суперник у другому таймі перевершував нас. Вітаю свою команду. У таких іграх необхідні найкращі якості своїх найсильніших гравців, і Едерсон грав чудово. А Кайл Вокер чудово відіграв проти одного з найсильніших опонентів, з яким тільки можна опинитися віч-на-віч у всьому світі.

Ми чудово оборонялися у своєму штрафному майданчику, з неймовірною самовіддачею. Тепер на нас чекає гра на виліт. У чомусь можемо оборонятися краще, десь можливо інакше атакувати. Алаба і Рюдігер дуже щільно опікувалися Ерлінгом, майже не залишаючи йому вільних зон. Можливо, змінимо пару речей у зустрічі-відповіді.

Тоні Кроос змусив нас працювати в обороні більше, ніж ми цього хотіли. Ми оборонялися б набагато менше, якби він сьогодні не грав центрального півзахисника. Я задоволений результатом. Обов'язково переглянемо матч у запису. Відрізками ми грали дуже непогано. Але думаю, ми могли зіграти агресивніше та вичавити більше забитих м'ячів. У мене є пара ідей на гру-відповідь. Але спочатку потрібно переглянути цей матч.

Ми дуже добре розпочали другий тайм. Вони робили багато передач на лівому фланзі. Суперник дуже добре діяв на цьому фланзі. Але потім ми забили неймовірний гол. Можна сказати, що наступної середи у нас фінал перед рідними вболівальниками.

Коли ми перевершували суперника, вони забивали. Коли вони грали краще, ми забивали. Це був напружений поєдинок. Реал має класну і дуже досвідчену команду. Протистояти їй непросто. Подивимося, що можна покращити у грі-відповіді».

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.