Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Плавання
| Оновлено 05 травня 2023, 23:14
5586
0

ГУТЦАЙТ: «Плавці у бомбосховищі. МОК, хіба так виглядають рівні умови?»

Звуки сирен повітряної тривоги перервали чемпіонат України з плавання

| Оновлено 05 травня 2023, 23:14
5586
0
ГУТЦАЙТ: «Плавці у бомбосховищі. МОК, хіба так виглядають рівні умови?»
Instagram

Міністр молоді та спорту України та президент НОК Вадим Гутцайт звернувся в Instagram до МОК та Міжнародної федерації плавання, розповівши про те, що звуки сирен повітряної тривоги перервали чемпіонат України з плавання:

«Звуки сирен переривають змагання чемпіонату України з плавання. Учасники турніру спускаються до бомбосховища, скільки часу вони там проведуть – невідомо. У росії багато ракет, і вона не шкодує їх, запускаючи по мирних українських містах та селах. За таких умов наші спортсмени готуються до міжнародних змагань.

Невідомо, чи візьмуть вони у них участь, адже туди вже запросили так званих «нейтральних атлетів», тих, чия влада змушує наших спортсменів спускатися у підвали, а не спокійно змагатись у басейнах, стадіонах чи залах.

Ці фотографії для вас, МОК та Міжнародна федерація плавання. Так, на вашу думку, виглядають рівні умови? Їхня нейтральність – це порожні слова на папері. Наша реальність – це постійна боротьба за виживання, така собі російська рулетка зі смертю. Ще раз подумайте про це, споглядаючи ці фотографії!»

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.