Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 травня 2023, 12:16
13577
63

Павелко натякнув, що матч Дніпра-1 із Металістом міг бути договірним

Поєдинок привернув увагу Комітету чесної гри УАФ

| Оновлено 04 травня 2023, 12:16
13577
63
Павелко натякнув, що матч Дніпра-1 із Металістом міг бути договірним
УПЛ

Президент УАФ Андрій Павелко натякнув у пості в Facebook, що матч 24-го туру УПЛ між «Дніпром-1» та «Металістом» (5:0) міг мати договірний характер:

«Сьогоднішні матчі 24-го туру УПЛ за участю лідерів національного чемпіонату викликали чималий резонанс і серед фахівців, і серед вболівальників. В матчі «Шахтар» – «Минай» не було зараховано гол, який може вирішити долю чемпіонату. І цей епізод особливо підкреслює важливість використання системи ВАР у кожному матчі чемпіонату.

У свою чергу поєдинок «Дніпро-1» – «Металіст» привернув увагу Комітету етики та чесної гри через нетипово високий рух ставок. Вдячний Комітету за швидку реакцію і оперативну зупинку трансляції букмекерських даних у цьому матчі!

Комітет арбітрів та Комітет з етики і чесної гри оперативно вивчають ситуацію, що склалася в обох матчах, і найближчим часом дадуть свою оцінку по кожному з них. Fair Play – тільки так мають проходити всі матчі в Україні! І тільки за таким принципом мають визначатися переможці у кожному нашому турнірі! P.S. Контроль за Fair Play – не лише в УПЛ, а й в інших лігах також!»

Оцініть матеріал
(89)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 63
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Алекс Морган
Скотобаза московсько-ахметовська руде мудило спочатку здав Донбас і пустив в Україну велику кров, тепер вбиває український футбол
Євген Доніч
боже-боже, що ж це за незвичний рух ставок - коли грає передостання без шансів команда і друга, яка женеться за чемпіонством? оце так дивна ситуація, явний фаворит проти явного лузера (без образ, просто по факту)
я ще "натякну" - схоже Павелко корупціонер вищого гатунку! як йому такий натяк? якийсь дивний рух коштів у його "вєдомствє"
Taste The World
Це тiпа запасний варiант, якщо купленi судєйки не зможуть кротiв витягти, то ДД просто дисквалiфiкують. А що, зручно. I вже на 100% хазяїну вгодиш
nick07
щодо ставок, то можливо., але.... коли ШД недавно 7 закинуло Металу то Павелко мовчав, хоча ШД ледве Львову чи Минаю 1 забиває. 
Договірняк звісно міг бути, адже різницю мячів потрібно намалювати
McLay
Про цю людину відомо тільки, що вона не сиділа у в'язниці, але чому не сиділа - не відомо.Марк Твен
Pasha007
Хай Бог простить,Але Павелко - це гнида,корупціонер і уйобок,якщо ти це читаєш знай це,а може йому хтось передасть😁
Calm
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Октавий Фландрийский
После того, как все вразумели, что шахтеры могут с такой игрой не выиграть чемпионат Украины, павелка избрал другу тактику - мочить конкурентов. Интересно, получиться ли как-то наказать очками Днепр 1? Я даже не помню, есть хоть один случай снятия очков за договорняк в отечественном футболе? Лично я не помню... И есть такое предположение, что если ничего не получиться с Днепром, а шахтеры будут еще на первом месте, павелка даст команду закончить чемпионат, как в прошлый раз... Причина всегда найдется, война ведь в стране полыхает...
Ретро Футбол
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
avk2307
А может Павелке вообще чемпионат прекратить пока еще дутый лидер на первом месте? И тогда уже можно свои призовые начинать просить.
Или это слишком? 
А то опасно же и все такое?
20052011
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
🔱Avtoigor🔱
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
🔱Avtoigor🔱
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
romario1501
Павєлка , а матчі Шахтьора проти Маріуполя в тебе ніколи сумніви не викликали ???
DK1961
Полный беспредел пошел. ржавые сепары-бомжи почуяли, что с такой игрой их разгромят Днепр 1 и Заря и чемпионство ку-ку. Поэтому - ПРИ ПОЛНОМ ПОПУСТИТЕЛЬСТВЕ ВЛАСТИ - непосаженные за коррупцию и воровство содержанки ХОЗЯИНА будут снова провозглашать свой картонный ржавый клуб чемпионом ТРЕМЯ способами (вариантами): 1. Придумывать договорняки (ржавые 7:0 по делу, нержавые 5:0 договорняк). 2. Спустить цепных собак (судей) на Днепр 1 в оставшихся матчах. 3. Закончить чемпионат досрочно, как только учуят опасность для ржавого суперклюба.
Спасти ситуацию можно следующими вариантами: 1. ВЛАСТЬ ДОЛЖНА НЕМЕЖДЛЕННО ПРОЯВИТЬ ВЛАСТЬ И УСАДИТЬ ПАВЕЛКУ С СОТОВАРИЩАМИ КУДА ИМ ПОЛОЖЕНО - в тюрьму. 2. Днепр1, Динамо, Заря должны заявить О КУПЛЕННОМ ЧЕМПИОНСТВЕ РЖАВОГО СУПЕРКЛЮБА
RUSLAN LUTSENKO
Рассмотри там дело "сына полка"Балакина.))(Додик))))
Міш Міш
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ретро Футбол
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
avk2307
А  матч Шахтер М1925  павелкине вніманіє якось пропустило. Тай з Минаєм перша гра дуже схожа на договорняк....
Remark
Кто ставил на матч Днепра в лайве!? Прекратили ставки принимать по матчу!? Или этот балабол лапшу на уши вешает?
Лучшая защита - это нападение. Чтобы перекрыть выпды в сторону купленного (ошибочного/не квалификацированного) судейства в матче Шахтера придумали легенду про движение ставок в матче Днепра. Потом, когда утихнит шумиха вокруг судьи Шахтера, они скажут: да, движения в ставках были, начали чуть больше ставить, но признаков договорного матча не найдено. Это тупо простой ход отвлечения внимания или как говорят - перевести основную силу удара в другую плоскость.
Я бы на месте команд снялся с чемпа и пусть Шахтер сам с собой играет и каждый год золотые медальки получает.