Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 01 травня 2023, 01:57
4682
0

КЛОПП: «Яка гра! Діогу Жота нас врятував. А я був покараний, миттєва карма»

Коуч «Ліверпуля» прокоментував драматичну перемогу над «Тоттенхемом»

| Оновлено 01 травня 2023, 01:57
4682
0
КЛОПП: «Яка гра! Діогу Жота нас врятував. А я був покараний, миттєва карма»
Getty Images/Global Images Ukraine. Юрген Клопп

Головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп прокоментував драматичну перемогу над «Тоттенхемом» (4:3) у матчі 24-го туру АПЛ:

«У першому таймі за довгий час це був найкращий футбол, яку ми демонстрували. Перший тайм був хорошим, ми пропустили гол, але це був перший раз, коли ми не відпрацювали у захисті. Проблема в тому, що шпори не змінюються взагалі – вони йдуть у контратаки навіть за рахунку 1:3. Вони просто захищаються, контратакують і отримують стандартні положення, і це ускладнює ситуацію.

Нам все зійшло з рук завдяки Діогу Жоті, це зробило матч видовищним, і всі розійшлися по домівках задоволені. Але я тренер команди, тому треба говорити й про невдалі моменти. Через 3 дні ми маємо стати кращими. Вони мали захисну установку на матч, але те, як ми почали гру, було блискучим. Все було супер. Все було майже ідеально, але, схоже, це повело нас хибним шляхом.

Рефері Пол Тірні? Як він не зафіксував фол на Мохамеду Салаху? [перед третім голом «шпор»]. Ми вже маємо історію з Полом Тірні, я реально не знаю, що він має проти нас. Я питав, він сказав, що ніяких проблем, але це не може бути правдою. Я не розумію. В Англії ніхто не повинен роз'яснювати ці ситуації, це справді складно і важко зрозуміти. Моє святкування було занадто сильним, і покарання справедливе, але те, що він сказав мені, дістаючи жовту картку, нікуди не годиться.

Це був суперстарт у матч, чудовий початок гри. Найкращий результат у всіх аспектах футболу. Як ми грали, як ми пресингували, як ми контрпресингували, як ми захищалися, як ми реагували. 3:0, вау, яка гра!

Друга половина гри була відкритою, бо суперник почав вірити у себе. Ми відчинили їм двері, і, схоже, ми теж трохи підштовхнули їх. Ми дали їм рятівне коло, і тому це сталося. Другий гол вони забили такий, якого не мало бути. Третій гол, стандарт на 90+3 хвилині, це завжди складно. Таких стандартів хочеться уникати. Але, дякувати Богу, Діогу Жота врятував нас.

Моя травма під час святкування голу Жоти? Я не впевнений, що це підколінне сухожилля. Можливо, це привідний м'яз, але я був покараний (за зайві емоції). Миттєва карма. Але я не казав нічого поганого. Підколінне сухожилля чи якийсь інший м'яз відмовив у той момент. Це справедливо. Окрім цієї травми, все гаразд.

Чи зможе «Ліверпуль» вийти до Ліги чемпіонів? Звичайно, ні. Якщо «Ман Юнайтед» і «Ньюкасл» виграють усі матчі, то як ми зможемо туди потрапити? А от якщо вони почнуть програвати, тоді ми будемо близько.

«Брайтон» провів цього вікенду один з найкращих матчів, які я коли-небудь бачив у житті. Треба сказати, Роберто де Дзербі, вау! Вони відстають від нас із двома іграми в запасі. «Астон Вілла» розвивається, вони також позаду нас неподалік».

Події матчу

90’
ГОЛ ! М'яч забив Діогу Жота (Ліверпуль).
90’
ГОЛ ! М'яч забив Рішарлісон (Тоттенхем).
77’
ГОЛ ! М'яч забив Сон Хин Мін (Тоттенхем).
40’
ГОЛ ! М'яч забив Харрі Кейн (Тоттенхем).
15’
ГОЛ ! З пенальті забив Мохамед Салах (Ліверпуль).
5’
ГОЛ ! М'яч забив Луїс Діас (Ліверпуль).
3’
ГОЛ ! М'яч забив Кертіс Джонс (Ліверпуль).
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Еліна СВІТОЛІНА: «Моє рідне місто Одеса під атаками вже багато днів»
Теніс | 02 травня 2024, 07:51 14
Еліна СВІТОЛІНА: «Моє рідне місто Одеса під атаками вже багато днів»

Перша ракетка України розповіла про важливість роботи свого благодійного фонду

У Дніпрі-1 розповіли, чому результати команди пішли на спад
Футбол | 02 травня 2024, 15:23 0
У Дніпрі-1 розповіли, чому результати команди пішли на спад

В'ячеслав Фрідман назвав одразу ряд причин

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.