Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 01 травня 2023, 02:01
10474
7

Різниця голів недостатня. Україна перемогла Румунію, але не вийшла на Євро

Зміна тренера струснула команду, але цього не вистачило

| Оновлено 01 травня 2023, 02:01
10474
7
Різниця голів недостатня. Україна перемогла Румунію, але не вийшла на Євро
ФГУ

Збірна України провалювала цей відбір. В її активі була до цього матчу одна вимучена перемога над Фарерами і відразу чотири поразки. Тому для виходу з групи доводилося вже звично для українських вболівальників командних видів спорту сідати і рахувати - якщо ми заб'ємо стільки-то, а суперники зіграють, як нам вигідно, то вийдемо...

Нам потрібно було виграти в останньому матчі в румунів з різницею у вісім м'ячів для, мабуть, прохідного третього місця або з різницею в тринадцять - для гарантованого другого. Ну і, звісно, Австрія повинна була перемогти Фарерські острови.

ФГУ

Австрійці свою частину виконали. А реалізовувати наші плани мала наша команда вже на чолі з Вадимом Бражником - В'ячеслава Лочмана після провалу з Фарерами «попросили» з посади головного тренера.

В принципі, наші старалися і дали бій. Якщо першу половину все ж програли 12:13, то на другу було приємно дивитися. Непогані комбінації робили розрив в шість очок і тоді в серцях глядачів (і на арені в Німеччині, де нас дуже гарно підтримували, і перед екранами) спалахувала надія, яку всі передчасно поховали - а, може, все ж вдасться? Не вдалося - Турченко, Акіменко і Тільте сьогодні видали якісну гру, Комок непогано рятував, але на плюс вісім з румунами ми не награли В підсумку вийшло 31:26 і останнє місце в групі.

ФГУ

Після програних відборів завжди йдуть слова «ну от в наступному ми покажемо». Може, й покажуть, гра сьогодні була досить пристойною. Раніше так треба було грати, хоча б в попередньому матчі. Але класика - наше все: «Маємо те, що маємо» (с). Як завжди, на жаль..

Відбір на ЧЄ-2024 з гандболу. Група А. 6 тур.

Україна - Румунія - 31:26 (12:13).

Україна: Комок (1), Чудінов, Акіменко (5), Артеменко (3), Близнюк, Бурзак, Горига (2), Горовий, Денисов (5), Жук, Ільченко, Кубатко (1), Міноцький (4), Тільте (4), Турченко (4), Тютюнник (2).

Румунія: Янчу, Ністор (1), Бізау, Кумпанічі (1), Драган (1), Нагі, Станчук (6), Таріта (1), Васілє, Гіце (1), Деду, Кудуц (4), Міллітару, Негру (6), Ракотя, Умет (5).

«Schwalbe Arena» (Гуммерсбах, Німеччина).

УКРАЇНА - РУМУНІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(88)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Збірна України стартує на ЧЄ із socca. Склад груп, календар матчів
Інші види | 07 травня 2024, 21:23 0
Збірна України стартує на ЧЄ із socca. Склад груп, календар матчів

Чемпіонат Європи пройде з 8 до 12 травня у Кишиневі, столиці Молдови

Україна виграла ЧС з хокею. Як це сталося і що далі
Хокей | 07 травня 2024, 12:30 5
Україна виграла ЧС з хокею. Як це сталося і що далі

Українська збірна пробилася до Дивізіону 1A

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
VBOLYUVALNIK
Якби так в кожній грі грали - вийшли би, а так... Як завжди, в Українських збірних це як традиція, бути в одному кроці від виходу на щось і не вийти. І так на жаль майже в усіх видах спорту
Олександр Данник
Шкода. По факту програли відбір у попередньому матчі проти Фарерських островів. Бражника можна залишати головним тренером. Ну і питання, чому Лочман не викликав на попередній матч Тільте.
Денис Торопцев
На лайфскоур ми на 4-му місці......
⬆️
А всё таки выиграли!   И эта сборная наполовину из Мотора, хотя Богуслаев мог бы давно этот клуб прикрыть после того  как его того этого.