Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 30 квітня 2023, 13:06
2236
0

Промоутер Усика: «Дюбуа хоробрий, але він не бився з елітними супертяжами»

Олександр Красюк – про майбутнього суперника українського боксера

| Оновлено 30 квітня 2023, 13:06
2236
0
Промоутер Усика: «Дюбуа хоробрий, але він не бився з елітними супертяжами»
Twitter. Усик і Дюбуа

Генеральний директор K2 Promotions Ukraine Олександр Красюк поділився думкою про претендента від WBA Даніеля Дюбуа (19-1, 18 КО), який повинен битися проти чемпіона WBA, WBO і IBF Олександра Усика (20-0, 13 КО).

«Дюбуа – регулярний чемпіон WBA, але він не бився з елітними супертяжами. Останній бій, у якому він бився проти Кевіна Лерени з ПАР, став для нього великим викликом, тому що Даніел отримав травму коліна. Здається, він падав три чи чотири рази. Це був дуже важливий, визначальний для його кар'єри момент, коли він зібрав волю в кулак і показав її на ринзі, оскільки здобув перемогу і нокаутував Лерену після такої кількості падінь.

Бій із Кевіном Лереною показав, що у Дюбуа є серце, що він хоробрий. Але поки що він не на елітному рівні. Тож для Дюбуа це хороша можливість довести, що він входить до топ 5-10 надважкої ваги. І це дає йому шанс заробити гроші, яких він не отримував раніше, адже Даніель битиметься за всі основні титули в хевівейті, окрім одного – зеленого пояса WBC, що належить Тайсону Ф'юрі», – сказав Красюк в інтерв'ю YouTube-каналу Bokserorg.

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.