Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 27 квітня 2023, 12:38
591
1

В'ячеслав ЛОЧМАН: «Ми не реалізували близько десяти виходів сам на сам»

Наставник збірної України – про поразку від Фарерських островів

| Оновлено 27 квітня 2023, 12:38
591
1
В'ячеслав ЛОЧМАН: «Ми не реалізували близько десяти виходів сам на сам»
ФГУ. В'ячеслав Лочман

Головний тренер збірної України з гандболу В'ячеслав Лочман прокоментував поразку від команди Фарерських островів (26:33) у матчі 5-го туру кваліфікації чемпіонату Європи.

«Дуже дякуємо нашим уболівальникам за підтримку на арені. На жаль, ми не реалізували свої стовідсоткові моменти, не забивали з шести метрів. Хоча ми розбирали гру їхнього воротаря, як йому кидати з близької дистанції, як - з далекої, але вже від початку гри пішли проблеми із завершенням. Потрібно забивати своє. Ми ж не реалізували близько десяти виходів один в один, не забили два пенальті.

Ми розраховували на Ігоря Турченка. Але все ж позначився тиск відповідальності і перший тайм у нього випав. Дуже приємно, що Дмитро Горіга сьогодні проявив свої лідерські якості. Якби така ж гра була в Австрії, то результат тоді був зовсім іншим.

У нас сьогодні були помилки в обороні, десь програвали один в один, але ми впорались в обороні у грі 7 на 6 та 6 на 5, ми рухалися в захисті.

Позначилось, що у нас перехворіли два гравця - Захар Денисов та Андрій Акіменко підхопили вірус. Вони грали сьогодні, старалися, але їх форма була не та, на яку вони здатні.

У нас було тільки два повноцінні тренування. Були і розбори відео, ми розбирали останні матчі фарерців: звертали увагу на те, що проходить з ними у нападі, як проти них захищатися, розбирали, як кидають воротарям фарерців задня лінія та передня лінія. Все зробили, але потрібна ще і виконавча майстерність», - сказав Лочман.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Октавий Фландрийский
Кому мы там еще не проигрывали? Кипру? Гибралтару? Ничего, все еще впереди, с таким отношением к гандболу в Украине...