Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
1376
1

КРАСЮК – про супербої у Саудівській Аравії: «Такого раніше не було»

Промоутер Усика впевнений, що якщо вдасться організувати щось подібне, то це буде вершина боксу

КРАСЮК – про супербої у Саудівській Аравії: «Такого раніше не було»
boxingscene. Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик

Генеральний директор K2 Promotions Ukraine Олександр Красюк прокоментував інформацію про те, що наразі планується великий боксерський турнір у Саудівській Аравії, в рамках якого мають відбутися бої Олександр Усик - Тайсон Ф'юрі, а також Ентоні Джошуа - Деонтей Вайлдер.

«Ми спілкуємося. Давайте припустимо, що Джо Джойс ще раз поб'ється з Чжаном Чжілеєм у реванші. Давайте скажемо, що Ентоні Джошуа проведе бій із Джойсом. Це просто розмови. Вайлдер проти Усика - це тільки розмови, всього лише чутки. Те ж саме тут. Немає жодної рішучості, жодних пропозицій, жодних зобов'язань. Це навіть не плани, а припущення, що щось може відбутися.

Звичайно, вечір боксу такого рівня буде чимось абсолютно екстраординарним. Такого не було раніше. Це буде пік. Після цієї події «Гуркіт у джунглях» і «Трилер у Манілі» залишаться в минулому. Але на цьому етапі немає жодної визначеності щодо цього турніру. Немає дати, немає контрактних зобов'язань і навіть меморандуму про взаєморозуміння. Тож не можна вважати це чимось серйозним, поки не буде підписано контракт», – сказав Красюк в інтерв'ю YouTube-каналу BT Sport Boxing.

«Гуркіт у джунглях» і «Трилер у Манілі» - відомі бої за участю Мохаммеда Алі. У 1974 у Кіншасі він переміг Джорджа Формана, у 1975-му на Філіппінах завершив перемогою третій бій із Джо Фрейзером.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
onco-clown
То насчет одного боя договориться никак не могут, то сразу два супербоя в планах, фиг разберешь их