Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бадмінтон
| Оновлено 19 серпня 2023, 20:20
261
0

Всесвітня федерація бадмінтону продовжила бан рашистів та білорусів

Усунення залишено у силі

| Оновлено 19 серпня 2023, 20:20
261
0
Всесвітня федерація бадмінтону продовжила бан рашистів та білорусів
Getty Images/Global Images Ukraine

Всесвітня федерація бадмінтону (BWF) повідомила про рішення продовжити заборону на участь спортсменів із рф та рб у міжнародних турнірах.

У федерації заявили, що «така позиція відображає основний намір BWF зберегти чесність змагань з бадмінтону та забезпечити безпеку всіх спортсменів».

«Ми визнаємо нещодавно запропоновану Міжнародним олімпійським комітетом (МОК) схему, в якій спортсмени з росії та білорусі потенційно могли б відновити участь, якщо міжнародні федерації ухвалять рішення про допуск. Ми також знаємо, що у деяких видах спорту була можлива мирна та безпечна участь.

Проте, беручи до уваги ризики для гравців та турнірів, які можуть виникнути у зв'язку з допуском, а також кроки щодо внесення більшої ясності у складні критерії МОК та можливі наслідки, включаючи умови, пов'язані з олімпійською кваліфікацією та потенційною участю в Олімпіаді-2024, BWF не впевнена в цьому, що для зняття усунення з російських та білоруських гравців та офіційних осіб на даний момент існує задовільне виправдання», – йдеться серед іншого у заяві на офіційному сайті BWF.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.