Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 20 квітня 2023, 12:48
581
0

У польській Плюс Лізі визначились півфіналісти

Чотири найкращі клуби за підсумками групового етапу продовжать боротьбу за нагороди

| Оновлено 20 квітня 2023, 12:48
581
0
У польській Плюс Лізі визначились півфіналісти
www.plusliga.pl

В чоловічому чемпіонаті Польщі з волейболу у Плюс Лізі, де вперше у нинішньому сезоні виступала українська команда «Барком-Кажани» (Львів), завершились всі матчі 1/4 фіналу. В двох серіях для виявлення півфіналістів знадобилося лише три поєдинки.

Так, переможці групового етапу волейболісти «Ресовії» (Жешув) без особливих проблем розібралися із клубом «Сталь» із міста Ниса (8 місце) – 3:0, 3:0, 3:1.

Точно з таким же результатом учасник фіналу нинішньої Ліги чемпіонів ЄКВ «Ястшембски Вегель» (Ястшембе-Здруй), який фінішував на першому етапі на 3 місці, виявився сильнішим за гданську команду «Трефл» (6 місце).

Чинний володар головного трофею Ліги чемпіонів «Закса» (Кендзежин-Козле), який посів 4 місце в основному турнірі Плюс Ліги, лише у четвертому поєдинку зламав опір варшавського «Проджекту», за який, до речі, виступає гравець національної збірної України Юрій Семенюк. Причому три із чотирьох матчів завершилися з рахунком 3:2 – два на користь «Закси» і один виграв столичні волейболісти. У вирішальному матчі в гостях найкращий (на даний момент) клуб Європи переміг 3:1.

І, нарешті, команда «Алурон Варта» із Заверце (2 місце) виграла в серії у клубу «Індікпол АЗС» з Ольштину (7 місце) із загальним рахунком 3:2. Перемоги фаворитів – 3:0, 3:0 та 3:1 у вирішальному матчі, волейболісти Ольштина досягали успіху на своєму майданчику 3:2 та 3:0.

Таким чином, у півфіналах зіграють:

«Ресовія» – «Закса»
«Алурон Варта» – «Ястшембски Вегель»

Півфінальні серії розпочнуться 22 квітня.

Додамо, що львівський «Барком-Кажани» завершив сезон на підсумковому 13 місці, обігравши у двох стикових матчах команду «Купрум» (Любін), догравальником якої є ще один гравець національної збірної України Ілля Ковальов.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.