Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
1219
2

ФОТО. Марта Костюк повідомила про створення благодійного фонду

Перший проєкт – дитячий будинок у Київській області

ФОТО. Марта Костюк повідомила про створення благодійного фонду
Інстаграм Марти Костюк

Українська тенісистка Марта Костюк повідомила про створення благодійного фонду, який буде допомагати дітям.

«Нещодавно я знову побувала у своєму рідному Києві. Крім теплих зустрічей з рідними та прогулянок улюбленими місцями, я мала дуже важливу справу, і, нарешті, можу поділитися цією новиною з вами.

Багато тижнів я працюю над створенням особистого проєкту, в який вклала всю душу та серце. Проєкт про те, що болить давно та сильно. Знедолені діти України, які потерпають від важких життєвих обставин, недостатньої уваги, турботи, відсутності базових умов, а зараз – від трагічних подій у неньці-Україні. Зібравши докупи всі можливості, контакти та ідеї, ми створили Благодійний фонд Марти Костюк.

Я вважаю, що найкращий спосіб продемонструвати ефективність — це зовсім не гучні слова та обіцянки, а дієві, зрозумілі вчинки. Саме тому історія фонду починається з першої благодійної ініціативи – допомоги дитячому будинку в Київській області.

Зараз в установі проживає 33 діточок: діти-сироти, діти-переселенці, які втратили своїх батьків, діти, яких тільки вилучили з сімей через несумісні з нормальним життям обставинами, насиллям (через останню причину ми були вимушені заблюрити деякі фото). Під час особистого візиту, ми побачили реальні потреби дітей щодо умов їх проживання та розвитку. Адже саме тут формуються їх особистості та погляди.

Ремонтні роботи даху, утеплення будівлі, створення майданчику для спортивних занять площиною більше 400 квадратних метрів, розвиваючі ігри та інші потреби ви зможете детально побачити у каруселі, у офіційному листі-зверненні. Потрібна сума на виконання – 20.000 $

Я вірю, що з підтримкою небайдужих друзів та партнерів, ми зможемо забезпечити дітей усім необхідним для їхнього розвитку. Щоб знайти реквізити, переходьте на сторінку фонду», – написала Марта в інстаграмі.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ворскла – Шахтар. Прогноз і анонс на фінал Кубка України
Футбол | 15 травня 2024, 17:15 168
Ворскла – Шахтар. Прогноз і анонс на фінал Кубка України

Гірники спробують зробити золотий дубль, а полтавцям потрібен трофей та вихід у єврокубки

Ф'юрі звернувся з проханням до Усика щодо перебігу майбутнього бою
Бокс | 15 травня 2024, 11:36 0
Ф'юрі звернувся з проханням до Усика щодо перебігу майбутнього бою

Британець зробив дивне зізнання

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віталій Ткачук
Ініціатива класна, але Марта ще молода і недосвідчена: люди, прикриваючись її іменем, будуть дерибанити і "відмивати" гроші. Це треба особисто контролювати.