Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 19 квітня 2023, 08:39
1856
0

Китай, Японія, Естонія. Шахрайчук назвав головних суперників України на ЧС

Команда готується до чемпіонату світу

| Оновлено 19 квітня 2023, 08:39
1856
0
Китай, Японія, Естонія. Шахрайчук назвав головних суперників України на ЧС
ФХУ

Наставник збірної України з хокею Вадим Шахрайчук назвав головних суперників команди на чемпіонаті світу у Дивізіоні 1B.

«Китай здається не хокейною державою, але рік тому у них була Олімпіада. У збірної Китаю базовий клуб - Куньлунь, що виступає у КХЛ, в якому грає пів команди натуралізованих канадців. Дуже досвідчена команда. Збірна Японії, яку 10 років наша збірна – ні національна, ні молодіжна, ні юнацька – не може обіграти. Потрібно все ж нам знайти цей ключик. Ну і, звісно, збірна Естонії, яку також не скидаємо з рахунків – господарі, в них є декілька гравців, що виступають у чемпіонаті Фінляндії. Вдома і стіни допомагають».

«Готуємося до кожної зустрічі, розуміємо, що чемпіонат короткостроковий, п'ять матчів. Кожна гра важлива. Жіноча збірна наша виступила дуже добре на чемпіонаті світу, але припустилася однієї похибки і, бачите, одного очка їй не вистачило. Тому готуємося до кожного матчу, але зараз – до двох зустрічей проти збірної Латвії. Мабуть, буде Латвія Б, але все одно – це команда з топдивізіону, єдина збірна з ексрадянських республік, що ще не вилітала: як зайшла, так і у цей час там виступає», – сказав Шахрайчук.

Чемпіонат світу у Дивізіоні 1B стартує 23 квітня. На турнірі зіграють Україна, Китай, Японія, Естонія, Сербія та Нідерланди.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.