Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 11 квітня 2023, 11:54
407
0

Віталій АНДРОНОВ: «Маємо непоганий настрій на гру із Північною Македонією»

Головний тренер збірної України – про майбутній матч плей-оф відбору на чемпіонат світу-2023

| Оновлено 11 квітня 2023, 11:54
407
0
Віталій АНДРОНОВ: «Маємо непоганий настрій на гру із Північною Македонією»
handball.net.ua. Віталій Андронов (праворуч)

Головний тренер жіночої збірної України з гандболу Віталій Андронов поділився очікуваннями перед повторною грою проти Північної Македонії у плей-оф відбору на чемпіонат світу-2023.

«Зробили важку роботу і маємо надію, що дівчата впораються і зі своїм хвилюванням, і зі своєю грою. Маємо непоганий настрій на цю грю, ми відпочили, відновилися і зараз готуємося, щоб зробити якомога менше помилок.

Потрібно зіграти дисципліновано і виконувати ті домовленості і настановки, які ми розбираємо. Але суперник нас теж розбирає, та і зіркової майстерності немає, щоб все виконувати. Тому граємо серцем, граємо емоціями – це жінки. З цим і треба впоратися.

Дівчата молодці, грають, змагаються, завжди з радістю приїжджають грати за свою країну. Це головне для мене. Зараз кожна перемога українців у будь-якій галузі підтримує націю і дає їй певний поштовх для боротьби у майбутньому, щоб найголовніше – перемогти нашого ворога.

Дуже допомагає, коли за тебе вболівають, женуть вперед. Знаю по собі, що виростають крила, це дуже важливо», – сказав Андронов.

11 квітня буде зіграний повторний матч протистояння Україна - Північна Македонія у відбірному плей-оф на чемпіонат світу-2023. Синьо-жовті здобули перевагу, перемігши македонок на виїзді у першому матчі 24:22, але вирішальним все ж стане саме сьогоднішній поєдинок. Переможець за сумою двох ігор отримає путівку на ЧС-2023, що пройде з 29 листопада по 17 грудня в Данії, Швеції та Норвегії.

Формально домашня гра для нашої команди пройде в угорському місті Кішварда, що в 30 кілометрах від українського кордону і в 50 кілометрах від Ужгорода. Початок матчу о 18:00.

В Україні гру покажуть канали Sport 1 та XSPORT.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.