Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 11 квітня 2023, 07:56
309
0

Джиан КЛАВЕЛЛ: «До матчу проти Гамбурга треба поставитися дуже серйозно»

Американський легіонер БК «Прометей» був названий MVP сезону в ЛЕБЛ

| Оновлено 11 квітня 2023, 07:56
309
0
Джиан КЛАВЕЛЛ: «До матчу проти Гамбурга треба поставитися дуже серйозно»
БК Прометей. Джиан Клавелл

Гравець БК «Прометей» Джиан Клавелл поділився враженнями від Фіналу чотирьох Латвійсько-Естонської баскетбольної ліги та своїми думками стосовно майбутньої гри 1/8 фіналу Єврокубка проти БК Гамбург (11 квітня о 19:00).

– Джиан, вітаю тебе з нагородою MVP Латвійсько-Естонської ліги. Що для тебе означає ця відзнака?

– Дякую! Ця нагорода багато для мене значить. Вона уособлює в собі всю важку роботу, все, що я зробив. Найголовніше, що це відзнака не моя, а всієї команди. Без команди я би не здобув її. Без кожного з наших гравців я не був би MVP. Тож я вважаю, що це нагорода усій нашій команді. І я насправді дуже вдячний усім нашим хлопцям.

– Бажаю тобі стати також і MVP Єврокубку! Джиан, напередодні фіналу Латвійсько-Естонської ліги «Прометей» втратив чотирьох основних гравців, але попри це переміг у фіналі. Це неймовірно! Ти добре і результативно зіграв у фіналі і в плей-оф загалом. Ти радий за себе та своїх партнерів по команді? І чи готовий продовжувити в тому ж дусі?

– Звісно, я готовий продовжувати! Допоки всі партнери повернуться на паркет. Двоє наших гравців уже не зможуть допомогти команді в цьому сезоні. Дехто з травмованих партнерів може повернутися до гри раніше. Знову ж таки, це команда, і моя команда сприяє тому, щоб я міг зробити все, що я можу, якнайкраще. І моя команда дає мені повну впевненість у цьому. Тож це не індивідуальна річ, а командна – вони дають мені упевненість, і я просто роблю на майданчику те, що маю робити.

– Ти віддав усі сили у фінальних іграх ЛЕБЛ, бачила, як ти лежав на паркеті після фіналу. Як зараз почуваєшся?

– Добре. Почуваюся, як чемпіон. Це чудові відчуття. Я завжди прагну стати чемпіоном. Насправді я прийшов до Прометея, тому що хотів здобути чемпіонство. І тому я задоволений, чудово почуваюся. Це велике досягнення. Адже всі наші хлопці мають якісь ушкодження, ми мали обмежену кількість гравців, здатних вийти на майданчик. Тож ці обставини роблять нашу перемогу ще більш солодшою. Тож я був дуже щасливий і вдячний команді, коли ми виграли це чемпіонство.

– Як гадаєш, Прометей готовий здобути 11 квітня свою 48-му перемогу в сезоні?

– Так. Ми готуємося, готуємося перемагати в цьому матчі. Гамбург – хороша команда. Ми також хороша команда. Все буде залежати від того, хто більше хоче перемогти і хто краще гратиме у захисті. І ми, і Гамбург – команди, які чудово грають у нападі. Ми просто повинні добре підготуватися до гри.

- Гамбург лише двічі в сезоні перемагав на виїзді . Як ти оцінюєш наші шанси у цій грі?

– Я вважаю, у нас хороші шанси проти будь-якої команди, якщо чесно. Все залежить від того, як ти підходиш до гри. Ми повинні поставитися до цієї гри дуже серйозно. У попередніх трьох матчах ми по різному підходили до гри. Маю на увазі ми маємо вийти і бути командою орієнтованою і зосередженою на захисті, й тоді все решта додасться.

Джиан КЛАВЕЛЛ: «До матчу проти Гамбурга треба поставитися дуже серйозно»

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.