Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 11 квітня 2023, 01:15
451
0

Мар'яна МАРКЕВИЧ: «Нам потрібна перемога над Північною Македонією»

Жіноча збірна України веде боротьбу за путівку на ЧС-2023 з гандболу

| Оновлено 11 квітня 2023, 01:15
451
0
Мар'яна МАРКЕВИЧ: «Нам потрібна перемога над Північною Македонією»
ФГУ. Мар'яна Маркевич

Розігруюча збірної України Мар'яна Маркевич вийшла в основному складі в першій грі України проти Північної Македонії (34:22) і відзначилась 5 голами за матч. Для 25-річної гандболістки цей матч став одним з найкращих у національній команді.

11 квітня о 18:00 збірні України та Північної Македонії проведуть повторний поєдинок в угорському місті Кішварда, що в 30 кілометрах від українського кордону. Переможець двоматчового протистояння вийде на ЧС-2023 з гандболу серед жінок.

Мар'яна Маркевич, розігруюча збірної України, за день до гри розповіла:

«Ми привезли перемогу, у нас є два м'ячі переваги, і це вже якийсь результат. Перший тайм для нас, звичайно, був більш успішним, у нас більше виходила гра. На жаль, у другому таймі ми, напевне, підсіли, а суперниці розібралися, і ми, можливо, десь попливли. Зараз ми вже прибули у Кішварду і готуємося, аналізуємо свої помилки. У нас дуже відповідальний матч, ми розуміємо, що нам потрібна перемога і ми дуже хочемо виграти. Отож, в бій.

Усі дівчата, які прибули до збірної, на 100% готові бути в основному складі, або замінити інших, тому що тут найкращі. У нас гідна заміна, і кожен знає, що він має виконувати свою роботу. Я рада, що мої дії допомогли команді. Можливо, суперники більше переглядали Тамару Смбатян і більше готувались на неї. Ймовірно я перервала їхню гру, вони цього не очікували.

Підтримка вболівальників? Такий наш український дух нам потрібен і вболівальники нам потрібні. Знаємо, що на гру їдуть багато, і дівчата з Галичанки також будуть тут. Звичайно, їхня підтримка для нас дуже важлива».

Мар'яна МАРКЕВИЧ: «Нам потрібна перемога над Північною Македонією»

Збірна України провела тренування у Кішварді

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.