Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 06 квітня 2023, 20:34
586
0

ГІНЗБУРГ: «Прометей здатен вигравати кожен матч. Потрібно вірити в себе»

Головний тренер «Прометея» – про завдання на кінець сезону

| Оновлено 06 квітня 2023, 20:34
586
0
ГІНЗБУРГ: «Прометей здатен вигравати кожен матч. Потрібно вірити в себе»
БК Прометей. Ронен Гінзбург

Наставник «Прометея» Ронен Гінзбург вважає, що попри травми Ді Джея Кеннеді та Калеба Агади, команда здатна вирішувати серйозні завдання в цьому сезоні.

«Чи вірю, що ми здатні виграти ЛЕБЛ та далеко зайти у плей-оф Єврокубка? Звісно ж, я вірю. Більше того – я вважаю, що навіть третя гра із «Віймсі» дала нам щось хороше. Гравці опинились під серйозним тиском, впорались з ним і перемогли – так, це не було гарно або видовищно, але ми перемогли. Я думаю, що ми здатні вигравати кожен матч – нам потрібно лише, щоб інші гравці команди почали більше у себе вірити. Так, Кеннеді з Агадою були дуже важливими для нас, але ми проводимо чудовий сезон, і я все ще вірю, що ми можемо його продовжити.

Так, матч із «Гамбургом» в 1/8 фіналу Єврокубка буде для нас дуже важливим. У п’ятницю та суботу ми зіграємо у Фіналі чотирьох Латвійсько-Естонської ліги, і у нас не буде надто вже багато часу для того, щоб відновитись та підготуватись на вівторок. Тепер наш ростер став коротшим, тож усе стало значно складніше. Нам треба буде добре подумати над тим, що і як ми робитимемо. Але я вірю у команду, у гравців «Прометея», знаю їхній рівень та їхню якість. Так, деякі з баскетболістів зараз – не у найкращій формі, але до гри із «Гамбургом» є ще тиждень, тож я вірю, що наберуть, і все буде добре», – сказав Ронен Гінзбург.

У п’ятницю-суботу «Прометей» зіграє у Фіналі чотирьох Латвійсько-Естонської ліги. У півфінальному матчі суперником команди Ронена Гінзбурга буде естонський «Тарту».

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.