Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
2537
0

ВІДЕО. Арбітр у Мексиці вдарив гравця у пах. Дискваліфікований і футболіст

Фернандо Гомес навряд чи контролював поєдинок...

ВІДЕО. Арбітр у Мексиці вдарив гравця у пах. Дискваліфікований і футболіст
Screenshot

У ніч на 2 квітня відбувся матч 13-го туру чемпіонату Мексики з футболу між клубами «Америка» та «Леон». Гра завершилась із рахунком 2:2.

Поєдинок обслуговував мексиканський арбітр Фернандо Гомес. Саме з ним та гравцем «Леона» Лукасом Ромеро стався неприємний інцидент.

На 63-й хвилині матчу Дієго Вальдес забив гол і вивів «Америку» вперед, рахунок став 2:1. Гравець «Леона» Стівен Баррейро почав розмовляти із суддею, бо не розумів, чому гол зарахували. Автор забитого м'яча Вальдес вирішив також приєднатися до розмови, проте не словесно, а поштовхом. Навколо судді спалахнула сутичка. У результаті Фернандо Гомес покарав Баррейро та Вальдеса жовтою карткою.

Поки Гомес тримав гірчичник, до нього підійшов Лукас Ромеро, який грає за гостей. Але замість того, щоб відповісти футболісту, рефері вирішив просто вдарити його в пах. Ромеро впав на землю, а відео епізоду миттєво стало популярним у соцмережах.

У результаті дисциплінарна комісія Федерації футболу Мексики дискваліфікувала арбітра на 12 матчів, а Ромеро – на два матчі.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.