Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Легка атлетика
| Оновлено 28 березня 2023, 14:01
3064
12

Ярослава МАГУЧІХ: «Олімпіада без України – це провал»

МОК готується допустити росіян

| Оновлено 28 березня 2023, 14:01
3064
12
Ярослава МАГУЧІХ: «Олімпіада без України – це провал»
Getty Images/Global Images Ukraine. Ярослава Магучіх

Українська стрибунка у висоту Ярослава Магучіх впевнена, що за будь-яких варіантів Україні не варто бойкотувати Олімпійські Ігри-2024.

«Насправді я думаю, що це дуже слабка позиція — бойкотувати Олімпіаду. Ми маємо зробити усе, аби цього не сталося. Але не виступати на Олімпіаді... Це найбільше змагання, яке дивляться усі, хто не дивився раніше. Якщо там не буде українських спортсменів, це буде провал, чесно».

«Дуже сподіваюся, що ми зможемо довести свою думку до МОК та всіх інших. Те, що коїться зараз у нас в країні, не вкладається в голові. Багато російських спортсменів підтримують цей режим, багато — бояться. Але я не знаю, як це виглядатиме — щоб вони підписали якийсь папірець, що вони не підтримують [війну]. Якщо ми говоримо про легку атлетику, то вони виступають з емблемою клубу ЦСКА — це підтримка армії, я вважаю, підтримка геноциду», – сказала Магучіх.

Очікується, що сьогодні МОК винесе рішення про допуск спортсменів росії та білорусі в нейтральному статусі.

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Аналітики змінили прогноз на кількість медалей України на Олімпіаді-2024
Олімпійські ігри | 17 квітня 2024, 14:18 1
Аналітики змінили прогноз на кількість медалей України на Олімпіаді-2024

«Синьо-жовтим» прогнозують меншу кількість нагород, але більше золотих

Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар гарантував собі єврокубки
Футбол | 23 квітня 2024, 06:30 30
Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар гарантував собі єврокубки

Гірники можуть вийти напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Умник
Самая лучшая картина когда ты стоишь на 1 месте на пьедестале олимпиады улыбаясь слушая гимн а внизу стоит спортсмен без флага и тоже слушает твой гимн))))).
DK1961
Вижу единственный выход - оказывать давление на спонсоров. Их отказ осуществлять свои функции блестяще сработал в футболе и хоккее при отстранении рашкинских команд от чемпионатов мира (в футболе - когда играли плей-офф отбора к ЧМ, в хоккее - непосредственно перед проведением ЧМ). Только это может перебить газпромовское бабло баху и другим своим содержанкам в МОК.
Алекс Морган
Минулої Олімпіади взяли аж одне золото, посівши 44 місце в заліку! Та й то, змусили травмованого нардепа це золото видирати... стільки галасу, аж страшно
luceorius
 Найкращий вихід - США оголосити про проведення альтернативних змагань, тоді МОК виявиться в помийній ямі або увімкне задню.
Nick.Grabowski
Якщо ФІФА (суспільно відомо) - це корупція, гниль, продажність та шахрайство.
То чому таким же ..... не може бути МОК та Томас Бах? 
Якщо світова спортивна спільнота допустить росіян до олімпіади в Парижі-2024 - то потрібно зрозуміти (зробити висновки), що світові спортивні функціонери - це збіговисько лицемірних .... 
Головне самому залишатися людиною, щоб можна було самого себе поважати. Все інше - то проблеми інших. Рятувати потрібно власну душу та власну совість. 
Sashamar
Ми недооцінюємо можливостей дипломатії. Припустимо, допускають, але натиснути на Францію, щоб не давала візи держслужбовцям, військовослужбовцям зокрема (ЦСКА рік під американськими санкціями, чому не під європейськими?). Тобто в будь-якому випадку ніяких ласіцкене і бацарашкіних хоч з прапором, хоч без.
"Тепер нехай клевещуть"