Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 24 березня 2023, 13:24
300
0

Генштаб ЗСУ: «Сили оборони за добу відбили близько 80 ворожих атак»

Ранкове зведення генерального штабу

| Оновлено 24 березня 2023, 13:24
300
0
Генштаб ЗСУ: «Сили оборони за добу відбили близько 80 ворожих атак»
Генштаб ЗСУ

Генеральний штаб Збройних сил України повідомляє, що протягом минулої доби українські захисники відбили 79 атак росіян на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках.

Вказується, що найбільше бойових зіткнень відбулось в районі Бахмута. Також було відбито атаки противника в районах населених пунктів Оріхово-Василівка, Богданівка та Предтечине Донецької області.

На Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках противник здійснив безуспішні наступальні дії в напрямку населених пунктів Новокалинове, Новобахмутівка, Степове, Авдіївка, Сєверне, Первомайське, Мар’їнка та Новомихайлівка Донецької області.

На Запорізькому та Херсонському напрямках армія РФ продовжує оборонятися, одночасно з цим здійснюючи інтенсивні обстріли.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін. Російська Федерація продовжує зберігати військову присутність на території Білорусі. Проте, формувань наступальних угруповань не відзначено.

Генштаб підрахував, що протягом минулої доби російські окупанти завдали 37 авіаційних та 4 ракетних удари, один з яких - по Краматорську. Також ворог здійснив 82 обстріли з реактивних систем залпового вогню.

Українська авіація в свою чергу завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. Також наші захисники збили дві керовані авіаційні ракети Х-59 та 4 БпЛА різних типів. Підрозділи ракетних військ і артилерії ЗСУ уразили пункт управління, район зосередження живої сили, озброєння і військової техніки противника, зенітно-ракетний комплекс та 2 склади пально-мастильних матеріалів.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика
Футбол | 24 квітня 2024, 19:01 3
У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика

«Пенсіонери» розставили пріоритети щодо українця

Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною
Футбол | 24 квітня 2024, 17:24 4
Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною

Український воротар заперечує, що м'яч перетнув лінію

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.