Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 23 березня 2023, 23:59
42681
20

Промоутер Ф'юрі вже знайшов виправдання: «Ніхто не знає, хто такий Усик»

Воррен наполягає на фінансовому факторі

| Оновлено 23 березня 2023, 23:59
42681
20
Промоутер Ф'юрі вже знайшов виправдання: «Ніхто не знає, хто такий Усик»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Усик

Промоутер Френк Воррен, який веде справи Тайсона Ф'юрі, упевнений, що далеко не всі фанати знають Олександра Усика, а весь гонорар за бій нібито згенерував би лише британець.

«Всі гроші зробив би Ф'юрі. Звичайно, є хардкорні фанати боксу, але Тайсон міг вийти в ринг з тим, кого люди навіть не знають. Вони знають, хто такий Ф'юрі, але не особливо знають, хто володіє трьома титулами».

«Ф'юрі хотів цей бій, хотів битися за всі титули. Але сталося так, як сталося. Можете критикувати мене, можете критикувати Ф'юрі, але так усе склалося», – сказав Воррен.

Наступним суперником Усика має стати Даніель Дюбуа у рамках обов'язкового захисту.

Джерело Boxingnews 24
Оцініть матеріал
(468)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Максим Колісник
Хай не свистить. Ніхто не знає Мартіна Баколе, або Мануеля Чарра, а Усика знають всі, особливо після Джошуа
Бензар Євген
Команда Фьюрі нагнітає та кидає лопати лайна свого знов і знов на вентилятор за принципом Йозефа Геббельса, який казав, що чим нахабніше брехня, тим швидше в неї повірять! А ти Усик називав його м'яко і грайливо жадібним пузом! Дивися як справи робляться зараз у жорстокому бізнесі на боксі де усі методи гарні! Процес змішування Усика з багнюкою буде тривати доки кожному британцеві не заберуть мізки остаточно! Впевнений що над цим працює команда чорних профі піарників, яка розробила покроково усі вкиди Фьюрі при різних варіантах розвитку подій! Правий Джошуа кажучи що в нього була схожа ситуація з Фьюрі, але люди про це не пам'ятають! На жаль, схоже що цю підкилимну боротьбу знов виграв цей покидьок безчесний та безкінечно підлий!
nikobein
хмм.., циган покусав Воррена, чи як?
adidas777
Циганський дешевий цирк триває 
Comrade Me
Це булшіт. Фьюрі навіть не розпочав свій тренувальний табір - ось як сильно хотів битися. А люди не тупі барани, щоб не знати хто володіє всіма крім одного поясами та хто двічі побив Джошуа. Навіть аборигени на островах це знають.
onco-clown
То, что сказал этот Френк Воррен говорит о следующем: бокс коммерциализировался уже настолько, что видимо не стоит в приоритете выяснение наисильнейшего спортсмена, во главе угла просто бабки и кто больше вызывает зрительский интерес.
Усик на западе выглядит скучным боксёром и серенькой личностью, западной публике подавай трешток, драму в ринге и за его пределами. Эту драму дал сполна Фьюри в боях с Уайлдером, сидел в углу на табурете с изображением лица Деонтея, оскорблял его до боя и т.д. Недостаточно сейчас быть просто техничным боксером с хорошей любительской базой. Западный зритель не пысается от пресного персонажа Усика, тем более он для них не свой, а какой-то уныленький технарь с востока, пускай и побеждающий.
batters
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил