Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 20 березня 2023, 14:38
734
4

Олег ШАЙТАНОВ: «Зайняти друге місце – для нас це маленька перемога»

Головний тренер жіночої збірної України з футзалу – про фінал чемпіонату Європи

| Оновлено 20 березня 2023, 14:38
734
4
Олег ШАЙТАНОВ: «Зайняти друге місце – для нас це маленька перемога»
УАФ. Олег Шайтанов

Головний тренер жіночої збірної України Олег Шайтанов поділився емоціями після фінального поєдинку чемпіонату Європи-2023 із командою Іспанії (1:5).

«Ми хотіли показати себе максимально, протиставити Іспанії хорошу гру, а це непросто проти такої потужної команди, команди тоді ще дворазового чемпіона. Ми хотіли б привітати іспанок із виграшем третього чемпіонату Європи.

У матчі не було якогось особливого переломного моменту, ми розуміли, що кожен пропущений м’яч впливає на результат і просто трохи ускладнює нашу роботу. Посісти друге місце – для нас це маленька перемога. Ми раді добре виконаній роботі, і я хотів би подякувати своїй команді», – сказав керманич українок.

Відзначимо, що «синьо-жовті» вибороли для себе історичні срібні нагороди, а в матчі за третє місце Португалія здолала Угорщину.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 12:41 12
Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ

Досвідченим центральним захисником цікавиться «Металіст 1925»

Роберто ДЕ ДЗЕРБІ: «Сіті – одна з найкращих команд у світі»
Футбол | 26 квітня 2024, 04:04 1
Роберто ДЕ ДЗЕРБІ: «Сіті – одна з найкращих команд у світі»

Наставник «Брайтона» – про поразку від Ман Сіті

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Выталкиватель парашутистов
Футзальные парадоксы  Украины - развитие этой игры в полном загоне, чемпионат страны среди женщин не выдерживает никакой критики, а сборная - вице-чемпионки Европы...Это тот случай, когда под красивым фантиком ничего нет....Такие вещи могут произойти только в женском футзале, да разве что в женском теннисе, где результаты на 50% не предсказуемы. Бывают такие случаи и в футболе,когда команда второй лиги доходит до финала национального Кубка. Так и в нашем случае - не следует обольщаться, попади мы в полуфинале на Испанию или Португалию, могли и без бронзы оказаться.  Все решил случай. Но серебряные медали абсолютно не говорят о таком-же уровне всего нашего женского футзала в Украине, если честно, я даже не слышал, чтобы в областях проходили полноценные чемпионаты региона, турниры  - да, но не регулярка. Если не ошибаюсь, в Украине нет ни одного футзального отделения в ДЮСШ для девочек, все держится на интузиазме фанатов от футзала.
Vitaly H
на українському сайті коментарі якоюсь незрозумілою мовою.  Для кого ви це все пишите ???  Хто  має для себе це перекладати ???  Хочете , щоб вас розуміли москалі - то пишіть на їх сайтах.