Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 16 березня 2023, 13:17
2989
0

Тіріл ЕКГОФФ: «Трохи сумно закінчувати, але це правильне рішення»

Норвезька біатлоністка – про завершення кар'єри

| Оновлено 16 березня 2023, 13:17
2989
0
Тіріл ЕКГОФФ: «Трохи сумно закінчувати, але це правильне рішення»
Getty Images/Global Images Ukraine. Тіріл Екгофф

Дворазова олімпійська чемпіонка та десятиразова чемпіонка світу Тіріл Екгофф прокоментувала своє рішення про завершення кар'єри біатлоністки.

«Зараз я закінчую з біатлоном. Я почала займатися ним, тому що мої старші брати і сестри, Стіан і Кая, займалися цим - я хотіла бути такою ж вправною, як і вони.

Ця мета зайняла у мене більше часу, ніж я могла мріяти. Я багато чого пережила і почуваюся неймовірно щасливою через те, що могла жити життям своєї мрії понад 15 років. Мені довелося стати чемпіонкою світу на рідній землі в 2016 році. Цей день я ніколи не забуду, і він назавжди залишиться як найкращий спогад про мою спортивну кар’єру.

Дякую всім, хто підтримував мене та вболівав усі ці роки: товариші по команді, тренери, друзі, родина, спонсори та громадськість. Були деякі падіння, але завдяки всім вам я змогла перетворити це на досягнення та гарні спогади.

Минулого березня я виграла дві гонки в Голменколлені. Я тоді ще не знала, що це будуть мої останні перемоги як біатлоністки – у планах було продовжувати. Коли я закінчую зараз, то все ще думаю, що роблю це на вершині - я змогла фінішувати, здобувши дві перемоги вдома перед фантастичною публікою, друзями та найближчими родичами.

Трохи сумно закінчувати, але в той же час я знаю, що це правильне рішення. Пишаюся тим, що я досягла, і завжди буду з усмішкою оглядатися на свої біатлонні роки», - написала Екгофф.

Оцініть матеріал
(39)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.