Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 15 березня 2023, 21:52
5602
3

Ще один реванш. Прометей продовжив свою переможну серію, обігравши Бург

Слобожанці здобули чергову перемогу в Єврокубку

| Оновлено 15 березня 2023, 21:52
5602
3
Ще один реванш. Прометей продовжив свою переможну серію, обігравши Бург
БК Прометей

«Прометей» зустрівся з «Бургом» у рамках чергового туру баскетбольного Єврокубка. На початку грудня минулого року слобожанці в овертаймі програли французькому клубу й після цього у всіх турнірах виключно перемагали. Восьмиматчева переможна серія у Єврокубку дозволила команді Ронена Гінзбурга очолити групу А.

На початку поєдинку команди намагалися знайти свою гру та невпевнено завершували свої атаки. Суперники йшли очко в очко, поки дві результативні атаки не провів Дікі, який перейшов до слобожанського клубу саме з «Бурга». До речі, американський бігмен був найпомітнішим баскетболістом у першій чверті.

У другій чверті слобожанці почали нарощувати свою перевагу. Різниця в рахунку сягала 16 очок, але перед великою перервою гості зуміли скоротити відрив.

У третій чверті підопічні Гінзбурга впевнено утримували різницю. Варто було французам трохи скоротити відставання, як прометеївці відновлювали статус-кво. Пішла гра у Стефенса, а завершилася третя десятихвилинка ефектною «трьошкою» від Клавелла.

У четвертій чверті слобожанці довели матч до переможного закінчення. Тренерський штаб «Бурга» намагався вплинути на гру своєї команди тайм-аутами, але «Прометей» не дозволив суперникам розраховувати на камбек.

Наступний матч у Єврокубку «Прометей» проведе на виїзді з командою «Клуж Напока».

Єврокубок. Група А.

«Прометей» – «Бург» – 96:82 (21:16, 26:20, 27:26, 22:20)

«Прометей»: Клавелл (18), Санон (2), Сидоров (10), Ткаченко (2), Агада (10 + 5 підбирань), Липовий (6), Кеннеді, Стефенс (28), Дікі (4 + 6 підбирань), Балвін (16 + 8 підбирань), Лукашов, Петров

«Бург»: Х.Бенітес (9), Массенат (5), Флойд (15), Жюльєн (12), Курбі (2), Палмер (17), Майк (7 + 5 підбирань), Пело (2), Чассанг (4), Кокіла, Бріма (9 + 8 підбирань)

Арена Рига (Рига, Латвія)

ПРОМЕТЕЙ – БУРГ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(67)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Ад
в цьому сезоні дуже радуе гра українського  клубу в еврокубку.Молодці хлопці приємно  дивитися.В цей непростий час підвищують настрий
Макс Максов
Молодчики, невже замахнуться на титул?!
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил