Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 15 березня 2023, 14:04
2437
3

КРАСЮК: «Залишилося отримати підтвердження від Ф'юрі, а його немає»

Промоутер розповів, як відбуваються переговори щодо організації бою за абсолютне чемпіонство

| Оновлено 15 березня 2023, 14:04
2437
3
КРАСЮК: «Залишилося отримати підтвердження від Ф'юрі, а його немає»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі

Генеральний директор промоутерської компанії K2 Promotions Олександр Красюк прокоментував ситуацію з підписанням контракту на бій між володарем поясу WBC Тайсоном Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) та чемпіоном WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександром Усиком (20-0, 13 КО).

«Питання про реванш не вирішене. Чекаємо, коли Ф'юрі запише чергове відео і вимагатиме внести в контракт пункт про два або три поспіль реванші. Він так сильно любить битися з тими ж бійцями по кілька разів. Чи маємо дедлайн? Він закінчився ще три тижні тому. Тож зараз ми вже працюємо без дедлайнів.

Ми жодного разу не обговорювали якісь інші дати – ну там червень чи серпень. Усик виступив із конкретною пропозицією. Він готовий битися за 30% призового фонду, якщо бій відбудеться 29 квітня. Але якщо дата зміститься хоча б на один день, то договір більше не в силі. Тоді ми приймемо лише 50/50.

У нас все готове. В нас уже кілька тижнів, як усе готове. Залишилося тільки отримати підтвердження Тайсона. А його нема. Це він лише у соцмережах нібито готовий і нібито готується до бою. Самі бачите, переговори тепер відбуваються у соцмережах між бійцями. А ми чекаємо на проект контракту, адже вже й так витратили стільки місяців на все це», – сказав Красюк.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Роман Романченков
Ментально Сашко вже здобув перемогу...
Vbolivalnyk-Peter
У випадку з жадібним сцикливим хитрожо..им циганом підтвердженням може бути тільки контракт з підписом від нього. Інакше все те, що він пи... (говорить) в соцмережах та на публіку - пустий звук, в який вже ніхто не вірить...
GloryUkraine
Скаже Фьюрі, що так замотався з підготовкою до бою, що забув підписати.