Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 14 березня 2023, 21:04
44055
23

Ф'юрі накинувся на промоутера Усика: «Ти змусив боксера прийняти 30%»

Тайсон Ф'юрі вже не знає, кого ще розкритикувати

| Оновлено 14 березня 2023, 21:04
44055
23
Ф'юрі накинувся на промоутера Усика: «Ти змусив боксера прийняти 30%»
Sky Sports

Тайсон Ф'юрі продовжує своє «шоу» перед ймовірним поєдинком проти Олександра Усика за всі титули надважкої ваги. Тепер об'єктом критики британця став промоутер Олександр Красюк.

«Менеджер Усика, ти сосиска. Ти найгірший промоутер в історії. Ти змусив свого боксера прийняти 30% гонорару, ти ідіот. Тебе переграв чувак, який навіть до школи не ходив».

Усі найяскравіші матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

«Я розмажу твого хлопця, залишу його без титулів», – сказав Ф'юрі.

Раніше Усик погодився з розподілом гонорару 70 на 30 на користь Ф'юрі, щоб бій відбувся.

Джерело Boxingnews 24
Оцініть матеріал
(646)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 23
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Serhii P.
Та пошліть вже того дятла, це ж чмо
BARA.bass
Цыган разогревает этот бой, чтобы каждый день был на слуху этот поединок, и он это умеет делать. Грязный треш ток, но и видно что он чуть подгарает, если он проиграет я даже не знаю что он тогда будет нести.
Lex Aries
Та боїться цей гоблін. Дарма його вважають сильнішим зараз в хевівейті. Ну з ким він бився з найсильніших? Тричі з Уайлдером, у якого крім гарматного удару нічого більше нема. Виграв(пробігшись по доріжці з коксом) тоді вже підстаркуватого Володимира Кличко(за очками). Розказують, що в нього феноменальна техніка) Техніка була присутня у Алі, Майка Тайсона, Льюіса, Холіфілда. А яка техніка в цього торчка? Це скоріше конвульсії наркозалежного, який вже падав колись від такого "велетня" як Стів Каннінгем. Боїться він... Хоча, скоріше бояться за нього ті, чий він протеже)
Виталий Лещук
Цією заявою Фьюрі признав,що він пропонував 30% для того,щоб бій не відбувся,але коли Усік і команда все ж таки погодилися на 30%,у нього підгорає дупа
an52
Тому що послідовний
anacreon
Хтось може пояснити, навіщо нам цілими днями засирають мізки цим Фьюрі та Усиком і кожним їх вісиром? Якби була на сайті кнопка "ігнорувати всі пости про Фьюрі", то вона б у мене автоматом стояла.Я навіть не відкриваю ті новини, але воно на мене лізе з кожного другого заголовка.
Crimea
По-перше, стати "абсолютом" в хевівейті коштує набагато більше, ніж декілька мільйонів! І Ф'юрі це розуміє) по-друге, а хто холопам буде розповідати реальні гонорари? Ми ж не знаємо, скільки і кому буде платитись від букмекерів, рекламників та інших "мелкоподтусовующихся"
oleksan751
Трештокер у всій красі. добре, що Усик не розуміє англійської щоб на те все рефлексувати)
Лютый Кандибобер
аххах)) цыган в огне реально))))
Oleksandr Kelym
Навіть циган Фьюрі глузує над командою Усика, яка "прийняла" бій всього за 30% гонорару!Яке приниження..... зізнання у нікчемстві! Які три пояси? Та це ж аби Усик був зовсім без титулів!МЕНШОВАРТІСТЬ - як це по українському...Та послати жадібного хамського цигана на фіг - і через пів року він нікому не буде потрібен!
batters
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Soler61
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил