Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 13 березня 2023, 18:47
714
0

Янік МАРРІ: «Прохід Шоле став би великою подією»

Головний тренер «Будівельника» – про очікування від матчу проти «Шоле»

| Оновлено 13 березня 2023, 18:47
714
0
Янік МАРРІ: «Прохід Шоле став би великою подією»
БК Будівельник. Янік Маррі

У першому поєдинку чвертьфіналу Кубка Європи ФІБА «Будівельник» переміг «Шоле» 73:72, здобувши першу перемогу для українських клубів у плей-оф єврокубків із сезону 2015/16.

«Шоле» не показав нічого нового, чого б ми не бачили. Але вони дуже талановита команда. Талант на цьому рівні і в цій лізі може стати ключовим фактором. Тож нам треба зіграти свою найкращу гру.

Зараз хлопці грають впевнено. Я хотів би відзначити Богдана Близнюка, Арчі Гудвіна. Арчі провів невдалу гру проти «Шоле», але повернувся сильним матчем проти «Вулвз». Богдан – наш лідер і найстабільніший гравець вже матчів 5-6. Зараз він дуже впевнений у собі. Джерей Грант та Джонні Берганемескел теж стабільно грають на своєму високому рівні. Хлопці, які виходять з лави запасних, теж дуже допомагають. Ті ж Алек Браун та Андрій Грицак роблять чудову роботу. Зараз наша команда дуже впевнена у собі.

Так, перемога над «Шоле» і вихід в півфінал стали б великою подією. Враховуючи, скільки роботи ми виконали, через які складнощі пройшли, скільки днів провели в дорозі вдень і вночі, і як ми зараз граємо. Це було б чудово і для команди, і для вболівальників. Розуміємо, що це могло б підняти настрій нашим фанам та українцям загалом. Так, було б просто чудово пройти «Шоле», – сказав Янік Маррі клубній прес-службі.

Поєдинок «Шоле» – «Будівельник» відбудеться у вівторок, 14 березня, у Франції.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.