Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 12 березня 2023, 00:43
813
2

Забили гол престижу. Українки програли другий спаринг у Португалії

Анна Шульга зуміла розмочити рахунок, і збірна України програла 1:6

| Оновлено 12 березня 2023, 00:43
813
2
Забили гол престижу. Українки програли другий спаринг у Португалії
АФУ

Жіноча збірна України з футзалу, яка готується до фінального турніру Євро-2023, провела другий спаринг із командою Португалії.

8 березня розпочалися навчально-тренувальні збори жіночої збірної України, який проходить у Португалії. Напередодні Євро-2023 синьо-жовті провели два спаринги з господарками в місті Ріу-Майор. Обидві команди готуються до фіналу чотирьох, однак у півфіналах зіграють із різними суперниками.

Перший товариський матч 10 березня українки програли з рахунком 0:7, у другому також поступилися з великим рахунком (1:6), хоча вже не насуху. Наприкінці зустрічі Анна Шульга дальнім ударом застала зненацька голкіпера господарів Катаріну.

Контрольні поєдинки з віце-чемпіонками Європи були для підопічних Олега Шайтанова вельми корисними напередодні важливих матчів.

Фінальну частину Євро-2023 з футзалу серед жінок із 17 до 19 березня прийматиме Угорщина. Матчі чотирьох команд проходитимуть на «Фенікс-Арені» в Дебрецені. Суперником України у півфіналі буде Угорщина, в іншому півфіналі зіграють Іспанія та Португалія.

Футзал (жінки). Товариський матч

Португалія — Україна — 6:1

Голи: Ванесса, 4, Дубіцька, 7 (автогол), Фіфу, 8, Моргаду, 9, Морейра, 10, К. Роша, 29 – Шульга, 36.

Португалія: Катаріна, Матош, Ванесса, Азеведу, Сантуш; Піску, К. Роша, Морейра, Фернандеш, Фіфу, Моргаду, Сілва, Феррейра.

Україна: Кислова, Шульга, Гриценко, Дубицька, Форсюк; Дрозд, Титова, Кирильчук, Воловенко, Скибіна, Бабенко, Дятел, Митрофанська, Терех.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віталій Ткачук
Та чого там(. Сподіваюся що більшість дописувачів грали в "великий футбол", потім в футзал (роки), байдуже на якому рівні, зате бачили як грають жінки. Є такі що феєрять, але їх одиниці.
12345678901
Всё, задачу выполнили. Забили гол . Правда 13 пропустили, ну то такэ