Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 09 березня 2023, 17:42
230
0

В'ячеслав ЛОЧМАН: «Наші гравці стали сильнішими»

Наставник збірної України – про майбутній матч проти Австрії

| Оновлено 09 березня 2023, 17:42
230
0
В'ячеслав ЛОЧМАН: «Наші гравці стали сильнішими»
ФГУ. В’ячеслав Лочман

Головний тренер збірної України із гандболу В'ячеслав Лочман поділився очікуваннями від матчу відбору до Євро-2024 проти Австрії. Зустріч розпочнеться о 20:00 за Києвом.

«Ми прагнемо вийти на чемпіонат Європи і для цього нам потрібно перемагати, наш настрій - бойовий. Ми розбираємо гру суперників, їхні сильні та слабкі сторони. Зокрема ми маємо впоратись із потужним лінійним австрійців і не дати розігратися Ніколя Білику, бути готовими протистояти їх швидким крайнім гравцям, бути готовими і до інших моментів.

Цього сезону наші гравці стали сильнішими. Вони мають багато ігрового часу в своїх командах, чимало з них є лідерами своїх команд, всі грають у хороших клубах, в конкурентних лігах. «Мотор» також грає у єврокубках, Андрій Акіменко з «Динамо Бухарест» грає у Лізі чемпіонів. Зараз наші гравці виглядають набагато сильніше ніж у жовтні. Наше завдання - це добре налаштуватися і добре підвести команду до гри. У нас є всі умови для підготовки, ми тренуємось у залі, де пройде гра», - сказал Лочман.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.