Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 09 березня 2023, 00:44
8776
5

Україна зіграла внічию з Нідерландами в основному раунді кваліфікації ЧС

Команди обмінялися голами у першому таймі

| Оновлено 09 березня 2023, 00:44
8776
5
Україна зіграла внічию з Нідерландами в основному раунді кваліфікації ЧС
АФУ

Збірна України з футзалу провела заключний матч основного раунду кваліфікації ЧС-2024. Для «синьо-жовтих» протистояння з Нідерландами не мало турнірного значення, оскільки наша команда достроково стала переможцем групи 11 та гарантувала собі путівку до елітного раунду відбіркового турніру.

У першому таймі українці володіли перевагою, періодично погрожуючи воротам суперників. Втім, господарі майданчика досить гостро огризалися. В одному з епізодів врятував Савенко, який заблокував удар Джеяра. А відкрив рахунок у середині тайму Шотурма, який після передачі Радевича з правого краю пробив у дальній кут.

«Помаранчеві» одразу активізувалися, і Аттахірі не реалізував вихід віч-на-віч із нашим голкіпером. Гра котилася до перерви, але за 10 секунд до закінчення першого тайму господарі заробили штрафний, після якого Бухарі найкраще зорієнтувався у нашому воротарському та зрівняв рахунок.

Українці агресивно розпочали другу половину зустрічі та створили кілька гольових моментів. Але відмінну реакцію демонстрував голкіпер «помаранчевих» Кейк, який не дозволив «синьо-жовтим» переграти себе. У другому таймі рахунок так і не змінився.

Жеребкування елітного раунду, в якому збірна України продовжить боротьбу за путівку на світову першість, відбудеться 5 липня.

Кваліфікація ЧС-2024. Основний раунд. Група 11.

Нідерланди – Україна – 1:1

Бухарі (20) – Шотурма (10)

Буюзан (33)

Нідерланди: Кейк, Пасарібу, Аттахірі, Буюзан, Бузіт, Сміт, Хіх, Джеяр, Таріфіт, Бен-Халу, Те Вреде, Бухарі, Велсебур, М'Рабет-Елуд

Україна: Савенко, Радевич, Фаренюк, Корсун, Шотурма, Сухов, Малишко, Мельник, Лебідь, Микитюк, Сірий, Чернявський, Абакшин, Зварич

Арбітри: Нікола Йелич, Вадран Бабич, Діно Крамар (Хорватія)

«Топспортсентрум Алмере» (Алмере, Нідерланди)

НІДЕРЛАНДИ – УКРАЇНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(70)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Октавий Фландрийский
Тревожный звоночек....Нидерланды не та команда, с которой нужно играть на ничью. В элитном раунде будут команды на голову сильнее, и по всей вероятности, там уже ловить будет нечего,с этим составом. Да и по самой игре очень много вопросов - просто беготня по-полю,без комбинаций и осмысленных действий... И так это длится уже много лет, Косенко, как тренер, давно себя исчерпал.