Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 08 березня 2023, 12:39
1390
4

Володимир КЛИЧКО: «росії доведеться відповідати перед людством»

Колишній чемпіон світу з боксу – про варварські вчинки російських військових

| Оновлено 08 березня 2023, 12:39
1390
4
Володимир КЛИЧКО: «росії доведеться відповідати перед людством»
Instagram. Володимир Кличко

Колишній чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Володимир Кличко відреагував на розстріл українського військовополоненого за слова «Слава Україні».

«Щодня росія перевершує себе в жахливих речах. Вона не поважає жодних принципів та цінностей. росія втратила свою душу. Образ цього військовополоненого більше ніколи не залишить мене. Його застрелили зблизька за фразу: «Слава Україні». Я скажу: слава цьому герою, який символізує силу України. Його вбивство символізує російське варварство. Сьогодні ми усі такі, як цей український герой. Усі ми сміливі борці за волю.

Ці нестерпні кадри додані до бібліотеки жахів до кадрів із Бучі. Ці зображення підкреслюють аморальність росії та зла. Вони також наголошують на правильності нашої боротьби, загострюють наше бажання боротися. Ці кадри – це сором. Вони також є підтвердженням ще одного воєнного злочину.

росії доведеться відповідати перед людством, оскільки вона атакує його гідність. Після варварства настане правосуддя. Для цього героя. Для Бучі. Для України. Для людства. Слава Україні», – сказав Кличко.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Fred14
Война русских была рассчитана на 3 дня .И за это время если бы Украина по их расчетам капитулировала то никто бы и не понял что это варвары .А когда все это затянулось то полезли все пороки русского раба .Оно всю жизнь стоит перед своими хозяевами на коленях а тут ему разрешили делать зверства 
Тут весь мир и увидел что такое на самом деле русская мразь .
Fred14
Раньше говорили что человек должен посадить дерево хотя бы одно .Сейчас же все говорят что человек должен за жизнь убить хоть одного русского а лучше больше иначе зверье варвары уничтожат всех 
Сергій Вихрист
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил