Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 07 березня 2023, 14:50
6736
1

Олена БІЛОСЮК: «Це вже так сумно, що аж сміятись хочеться»

Українська біатлоністка – про невдалі виступи протягом сезону

| Оновлено 07 березня 2023, 14:50
6736
1
Олена БІЛОСЮК: «Це вже так сумно, що аж сміятись хочеться»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олена Білосюк

Капітан жіночої збірної України з біатлону Олена Білосюк поділилася думками про виступ команди на етапі Кубка світу в чеському Нове-Мєсто.

«Цього року я вже не берусь коментувати будь-які результати, особливо по персоналіях. Тому що ми по-різному готувались, майже кожен з нас, включаючи тренерів, десь перехворів протягом сезону – а я вже двічі. Це вже так сумно, що аж сміятись хочеться.

І тепер, коли складаються хоча б більш-менш вдалі гонки, ми просто радіємо, наче перемогли. Хоча насправді перед сезоном виконали набагато більшу роботу ніж те, що зараз відображається у результатах.

Наче б нічого особливого немає у тому 26-му місці, але ти йому радієш, тому що перед тим був шостий-восьмий десяток. Щодо себе можу сказати, що я просто рада, що можу конкурувати після жахливого стану, який був у січні-лютому.

Я не знаю: чи то був спад, чи акліматизація-реакліматизація, але по факту щось пішло не так, адже чемпіонати Європи й світу для мене вийшли одним суцільним жахом і катастрофою.

І зараз, дивлячись на дві гонки у Нове-Мєсто, можна перевести подих – значить, все ще не настільки погано», - сказала Білосюк.

Оцініть матеріал
(51)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
antt
Якщо все не так погано на недавніх виступах значить  to be continued бо хто навіть на 26 буде претендувати? Я так розумію це вона має на увазі  і  тренери підтримають