Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 07 березня 2023, 15:06
2034
3

УСИК: «Багато спілкуюся з хлопцями, які зараз на передовій»

Український боксер – про своє перебування у теробороні

| Оновлено 07 березня 2023, 15:06
2034
3
УСИК: «Багато спілкуюся з хлопцями, які зараз на передовій»
Instagram. Олександр Усик

Чинний володар поясів WBA, WBO, IBO та IBF у суперважкому дивізіоні Олександр Усик розповів про досвід перебування у теробороні та спілкування з українськими військовими.

«Я не воював прямо там, де зараз воюють наші хлопці. Я був у Києві у теробороні – це було складно. Хлопці-військові – мої знайомі, адже я служив у прикордонних військах.

Коли я поїхав у госпіталь до цих пацанів, які лікувалися після перших місяців війни, вони сказали, що я зобов'язаний їхати готуватися [до реваншу з Джошуа] і повернутись додому з перемогою.

Я багато спілкуюсь із хлопцями, які зараз на передовій воюють. Я записую їм слова підтримки, вони передають мені якісь подарунки, також записують відео. Незважаючи на те, що вони перебувають у епіцентрі страшного бою, вони жартують – посилають мені смішні відео, виконують, іржуть. Вони так відволікають себе.

Востаннє мені надіслали відео із Бахмута. Чоловік знімає, і до нього не долетіло, жесть, 5 метрів. Але він знімає відео і каже: «Дивись, братику, дякувати Богу, до нас не долетіло, і ми переїдемо в інше місце». Вони викопали окоп, розпалили багаття, гріються та кажуть: «Ми переїхали до п'ятизіркового готелю», – поділився Усик.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Fred14
Чтобы не выгнали с Украины и не перестать зарабатывать можно конечно общаться с военными .Ну и что .Леоненко тоже чтобы затесаться приезжал у терооборонщикам и фоткался с ними .Ну и что .Это способ самовыживания в чужой стране .В душе без сомнения это русская вата  лома усик Леоненко .Они переживают чтоб россия победила и снова чтобы мы были вместе как единый народ .Но вслух.такого они не скажут