Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 06 березня 2023, 03:59
747
0

Богдан ЦИМБАЛ: «Ми ще зможемо показати гарні результати»

Український біатлоніст – про втрачену медаль у змішаній естафеті

| Оновлено 06 березня 2023, 03:59
747
0
Богдан ЦИМБАЛ: «Ми ще зможемо показати гарні результати»
Getty Images/Global Images Ukraine. Богдан Цимбал

Біатлоніст збірної України Богдан Цимбал прокоментував 6 місце в змішаній естафеті на сьомому етапі Кубка світу в чеському Нове-Мєсто.

– На останньому вогневому рубежі не вдалося зробити гарну стрільбу. Мені здається, через те, що на першому і другому колі намагався наздогнати суперників. На другому колі трішки «піднаївся», і, мені здається, що це дало збій на вогневому рубежі. Не зміг впоратися, це прикро. Але я радий, що ми шості, це дуже гарна позиція для нас в цьому році.

– Ви сьогодні показали високу швидкість. Які Ваші враження від роботи на трасі?
– Сьогодні дуже гарні лижі були. Мені сподобалась їх робота. Я себе гарно почував, так само, як і в спринті, і в перс'юті. Сьогодні коротенька гонка, мені вона підходить, я можу гарно викластися. Був готовий до цієї гонки, і мені приємно, що я був боєздатний, міг працювати до останнього, і на фінішному колі поборотися з німцем та канадцем. Прикро, що не зміг доїхати до Едера.

– Ви дуже полюбляєте контактні гонки, буквально учора говорили про те, що хотілося б більше контактної боротьби. Сьогодні вона була?
– Так, мені подобаються контактні гонки, але тоді, коли ти можеш боротися. Коли можеш і сам попрацювати, і за кимось за спиною посидіти. Це надихає. Мені подобається боротися, і я думав, що ми до останніх метрів фінішного створу будемо сьогодні боротися і «розніжку кидати». Але просто обігнав суперників і доїхав до фінішу. Це приємно. Приємно, що зміг дотерпіти до кінця, це дуже круто.

– Сьогоднішній старт скоріше надихає чи є розчарування?
– Більше надихає. Не можу сказати, що я розчарований, тому що у цьому році у мене не виходить гарно бігти. Сьогодні мені сподобався мій біг, сподобалося, як я стріляв, звісно, окрім останнього рубежу. Це надихає, нам є над чим працювати і ми рухаємся у вірному напрямку.

– Наступна зупинка в Естерсунді. З яким настроєм вирушаєте до Швеції?
– У Швецію ми вирушаємо з гарним настроєм. Там першою буде індивідуальна гонка. Треба гарно стріляти, але і швидкість потрібно щоб була не гірша. Думаю, ми ще зможемо поборотися. У нас ще дуже багато роботи, ще потрібно втримати позицію у Кубку націй. А індивідуальна гонка входить до заліку. А потім ще буде естафета. Ми ще поборемося і зможемо показати гарні результати.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика
Футбол | 24 квітня 2024, 19:01 3
У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика

«Пенсіонери» розставили пріоритети щодо українця

Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною
Футбол | 25 квітня 2024, 00:08 4
Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною

Український воротар заперечує, що м'яч перетнув лінію

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.