Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 19 березня 2023, 18:26
1046
0

Йоганнес БЬО: «Ідеально виконав план на гонку»

Норвезький біатлоніст – про перемогу в спринті

| Оновлено 19 березня 2023, 18:26
1046
0
Йоганнес БЬО: «Ідеально виконав план на гонку»
Getty Images/Global Images Ukraine. Йоганнес Бьо

29-річний біатлоніст збірної Норвегії Йоганнес Бьо прокоментував перемогу в спринті на сьомому етапі Кубка світу в чеському Нове-Мєсто.

«Я перемагав у кожному спринті сезону, і перемога у цій дисципліні на останньому етапі в Осло може стати однією з моїх цілей. Це було б значним досягненням, тож безумовно, я спробую зробити це. Сьогодні я записав в актив один Малий кришталевий глобус, і тепер з нетерпінням чекаю на решту гонок. Думаю, після 6 перемог у 6 спринтах протягом сезону ні в кого не буде сумнівів, що це заслужений глобус.

Можливо, якби Стурла був тут, результати гонки були б іншими, але відставання сьогодні були мінімальними. Навіть у такому виступі, як у мене сьогодні, завжди можна щось покращувати: знімати якісь секунди на трасі - на поворотах та підйомах, робити менші паузи між пострілами, менше часу витрачати на підготовку до стрільби, швидше підходити до килимка.

Звичайно, все це - ризик. Але сьогодні у мене був гарний план на гонку – я виконав його ідеально. Тактика на гонку переслідування буде звичною для мене - зі старту взяти високий темп і спробувати не завалити все на стрільбі лежачи.

Я буду радий, якщо зможу закрити 9 з 10 мішеней на стрільбі лежачи. Думаю, Тар'єй буде стріляти чисто, тож після мого промаху ми продовжимо гонку, працюючи в парі», - сказав Йоганнес Бьо.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.