Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 червня 2023, 19:47
4911
0

ФК Львів: «Важливо, щоб російського у нас не було на відстані 1000 км»

Новим капітаном ФК «Львів» став голкіпер Олександр Рибка

| Оновлено 21 червня 2023, 19:47
4911
0
ФК Львів: «Важливо, щоб російського у нас не було на відстані 1000 км»

Напередодні старту другого кола сезону Української Прем’єр-ліги ФК «Львів» спільно з офіційним партнеромParimatch Ukraine провели прес-конференцію, на якій представили зимових новачків клубу та обговорили майбутні перспективи команди.

В міжсезоння «містяни» підписали одразу 14 нових футболістів, серед яких як досвідчені українські гравці, так і потужні легіонери.

- Завдання команди – просте: залишитися в Прем’єр-лізі і вже з літа формувати зовсім інші плани та задачі. А в подальшій перспективі –Єврокубки, - прокоментував зимову трансферну кампанію генеральний директор ФК «Львів» Вадим Левчук.

Головний тренер команди Олег Дулуб наголосив на тому, що команда дійсно отримала підсилення та готова виконувати поставлені перед нею задачі:

- На зборах ми намагалися донести до гравців нашу модель гри, як нам це вдалося – покаже сезон. Ми дуже ретельно підбирали виконавців, кожного переглядали, з кожним окремо спілкувалися. І за рівнем майстерності ці футболісті значно вищі, ніж ті, хто пішов, - заявив білоруський спеціаліст.

Новим капітаном ФК «Львів» став голкіпер Олександр Рибка, який також долучився до команди взимку. Екс-гравець національної збірної України прагне привнести в колектив свій досвід та впевненість у власних силах.

- Я ще не відчув у повному обсязі відповідальність від того, що став капітаном. Але я вдячний команді за цей вибір, мені приємно. Ми робитимемо все необхідне для успіху.

Ще один новачок львів’ян Адерінсола Есеола зауважив, що нинішнім девізом «містян» стане гасло їхнього офіційного партнераParimatch Ukraine – Народжені в Україні – заряджені перемагати!

В такий складний для України час для нас особливо важливо мати поруч друзів та партнерів, що розділяють наші цінності. Як відповідальний національний бізнес Parimatch Ukraine продовжує підтримувати Україну та українців, допомагаючи ЗСУ та українському спорту. Впевнені, що ФК «Львів» буде радувати нас своїми перемогами на футбольному полі, - відзначили в Parimatch Ukraine.

На прес-конференції не оминули й тему війни.

- Коли в країні йде війна 9 років, з яких рік – повномасштабна війна… Коли ми бачимо, що окупанти робили з нашими дітьми, з нашими жінками, ми не допустимо, щоб російський прапор висів біля нашого. Ми підтримуємо хлопців на фронті і для нас важливо, щоб російського біля нас не було на відстані в тисячі кілометрів. Наші славетні ЗСУ все для цього роблять, дякуємо їм за це, - заявив Вадим Левчук.

Нагадаємо, що ФК «Львів» розпочне другу частину сезону домашнім матчем проти «Минаю» в понеділок 6 березня.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Чи зіграє Циганков? Довбик – у старті Жирони на матч проти Лас-Пальмаса
Футбол | 27 квітня 2024, 14:05 0
Чи зіграє Циганков? Довбик – у старті Жирони на матч проти Лас-Пальмаса

Поєдинок відбудеться 27 квітня о 15:00 за Києвом

ЛНЗ – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 27 квітня 2024, 14:05 13
ЛНЗ – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Гра першого кола цих команд стала єдиною для Даріо Срна у якості головного тренера

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.