Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Bellator
| Оновлено 28 лютого 2023, 19:03
957
0

КРУПЕНЯ: «Ніхто не міг подумати, що Амосов досягне таких результатів»

Семиразова чемпіонка України – про чемпіона Bellator у напівсередній вазі

| Оновлено 28 лютого 2023, 19:03
957
0
КРУПЕНЯ: «Ніхто не міг подумати, що Амосов досягне таких результатів»
twitter.com/BellatorMMA

Семиразова чемпіонка України в любителях Іванна Крупеня розповіла про чемпіона Bellator у напівсередній вазі Ярослава Амосова (27-0).

– Я його дуже сильно поважаю і давно знаю. Мене заворожує його дисципліна, те, як він всі ці роки йшов до чемпіонського бою, викликає велику повагу. Його стиль життя – це постійні тренування, за декілька днів після бою він вже відновлюється.

Амосов – справжній чоловік, в нього загострене почуття справедливості, в нього дуже добре серце, ніколи не відмовить в тому, що його попросять. Також Ярослав – гарний сім’янин. Він – не тільки боєць, він – наш справжній козак. Таким і має бути кожен українець. Всі мають тягнутись до нього і брати приклад. Також мені імпонує його скромність і релігійність. Ми з ним багато розмовляли про Господа, і мені імпонує як він мислить в цьому сенсі – що всі його перемоги дає Господь. Я сильно поважаю його як бійця і як чоловіка.

– Яка його найсильніша риса?
– На мою думку, його найсильніша риса – працездатність. Він – величезний трудяга, який ніколи не зупинявся на шляху до своєї цілі. Пам’ятаю, в дитинстві ніхто не міг подумати, що Амосов досягне таких результатів, адже він часто хворів, в нього був слабкий імунітет, він був найхудіший з усіх, хто з нами займався. Але він робив у два рази більше за інших – коли вже всі відпочивали, він ще тренувався. Він чітко йшов до своєї мрії. Тому ця неймовірна працездатність і зробила його тим Амосовим, якого ми знаємо, – сказала Крупеня.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.