Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 27 лютого 2023, 17:08
4902
4

Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «Уболівальники пишуть, що мені час дати дорогу молодим»

Український біатлоніст – про критику

| Оновлено 27 лютого 2023, 17:08
4902
4
Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «Уболівальники пишуть, що мені час дати дорогу молодим»
IBU. Дмитро Підручний

Капітан чоловічої збірної України з біатлону Дмитро Підручний розповів, що нормально ставиться до конструктивної критики в інтернеті.

— У біатлоні все буває, і більшість вболівальників це розуміє. Розуміє, що є певні причини. Десь і я допустив помилки. Тож до критики ставлюся нормально, так тут такі образи були, а не критика. Коли мені пишуть, що я «такий-сякий», і час вже зав’язати зі спортом та дати дорогу молодим… як це сприймати? А є й такі вболівальники, які критикують, але без особистих образ, то я це сприймаю нормально, тому що вони мають право висловлювати свою думку, ділитися нею зі всіма. Мають право коментувати гонки, це їхнє право…

— Тобто, коли критика не виходить за рамки логічності та поваги, ви її сприймаєте?
— Звичайно. Я розумію, що міг десь помилитися, люди мене за це критикують. Я не робот, можу й помилятися. Так само і вболівальники можуть мене критикувати. Мене ж критикують не тільки вони, я чую зауваження і від тренерів: «не треба було цього робити», «треба було так зробити». Та коли це нормальні слова, конструктивні зауваження, без образ, то я їх сприймаю спокійно. Може, вболівальники і не розуміють всіх тонкощів на якийсь момент гонки, та це нормально. Вони ж часто емоціями керуються. Я також буваю досить емоційним, наприклад, коли дивлюсь футбол і критикую своїх улюблених футболістів. Я ж також вболівальник, багато років вболіваю за «Ліверпуль», якщо у них щось не виходить, я, звичайно ж, не пишу їм коментарі, та про себе все ж покритикую. Тож якщо нормальна критика, я її сприймаю, на що тут ображатися.

Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі
Футбол | 03 травня 2024, 07:01 1
Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі

«Ліверпуль», незважаючи на втрату шансів на титул АПЛ, зумів виконати завдання мінімум

Іменитий клуб АПЛ з українцем у складі хоче переконати Луніна залишити Реал
Футбол | 02 травня 2024, 21:03 5
Іменитий клуб АПЛ з українцем у складі хоче переконати Луніна залишити Реал

«Челсі» хоче підписати українського голкіпера

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Igrok4
Дмитро - боєць. Якщо когось і критикувати в цьому сезоні, то тільки не його. Маю надію, що виступатиме ще хоча б до наступної олімпіади.
олег инкогнито
Підручний нікому не заважає. Молодих то немає.
u6464u
дивно , в цьому сезоні ні разу в соц.мережах не потрапляв на негативні відгуки в бік Дмитра.
Трегубов Дмитрий
Можете сміятися. але я вважаю, що на рф працюють парапсихологічні війська. Якщо ви хоча б раз на рік читаєте гороскопи, то значить - виділяєте парапсихології якесь місце у цьому світі. А значить - сміх тут не до чого. Ще за часів шахіста Анатолія Карпова ходили чутки, що у залі працював екстрасенс. Думаю, на рф використають будь-що, щоб нечесним шляхом здобути перемогу. І якщо їм буде здаватися, що це хоч якось діє - вони будуть це повторювати. Тоді у цих військ дві мети - збільшити ймовірність власного успіху та невдачі супротивника. А біатлоністи стали для рф "червоною ганчіркою" - після медалей у Сочі. Можливо також - біатлоністам легше псувати результати, оскільки це складний вид спорту. Якщо  такий вплив існує - то наша задача створювати ментальну протидію. А диванні експерти, в яких відібрали солодку цукерку надії, лише допомагають ворогу - вже не один рік поспіль. Подумайте, на чиєму ви боці, коли кидаєтесь своїх